Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани в духовці на швидку руку
Дуже простий рецепт приготування неймовірно смачних баклажанів. Використовуйте улюблені поєднання овочів і улюблених спецій. опис приготування: Я взяла до баклажанів помідори, цибуля і часник. Зі спецій використовувала сіль, орегано, чорний мелений перець і італійські трави. баклажани— 3 шту...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Борщ звичайний
Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...
Білковий крем з агар-агаром
Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...
Ароматний рис в горщиках
Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Борщ рецепт класичний з м'ясом
Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...
Брауні з морозивом
Від цього смачного десерту отримують задоволення і дорослі, та діти. А гарячий Брауні з холодним морозивом — це подвійне задоволення. опис приготування: Якщо у вас поганий настрій, порадуйте себе смачним десертом. Цей шоколадний десерт готується дуже швидко, а насолоди від його смаку ви отрима...
Беарнскій соус
Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...
Баранячі котлети
Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...
Млинці-сердечка
Почати день з гарного настрою допоможуть симпатичні млинці-сердечка. Ну хіба не приємно поласувати на сніданок такими милими млинцями? дивіться рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати млинці-сердечка! опис приготування: З пристосувань нам знадобиться для млинців сковорода, кондитерський мішок ...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Бефстроганов з яловичини класичний
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...
Баклажановий дип
Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів. опис приготування: Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителі...
Баранячі реберця
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...
Бісквітне тістечко на швидку руку
брат, цей затишний запах будинку, теплий плед, чашечка чаю і свіжий бісквіт… Що може бути краще? І, якщо плед і чай у вас є, давайте займемося бісквітом. опис приготування: У рецепті "; бісквітне тістечко на швидку руку" дивним чином поєднуються мінімальний набір продуктів, швидкість приготува...
Брокколі в сметані з часником
Брокколі є одним з найбільш корисних овочів. Вона дуже схожа на цвітну капусту. Зовні вони відрізняються тільки, мабуть, кольором. ось, як приготувати брокколі в сметані з часником. опис приготування: Брокколі в сметанному соусі можна готувати по-різному. Є варіант просто загасити або відварит...
Баклажани по-єреванськи
Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...