Рецепти womanlife.com.ua
Млинці на кукурудзяному крохмалі
Така проста випічка, як млинці, заслужила велику популярність у всьому світі. Вона готується на різних видах борошна, а іноді і зовсім без неї. Такий варіант буде до речі тим, хто дотримується дієти. опис приготування: Тому пропоную вам вивчити, як приготувати млинці на кукурудзяному крохмалі....
Млинці з брокколі
Спробуйте млинці з брокколі - незвично смачну і поживну страву. Подавайте млинці зі сметаною. А підійдуть вони для живильного ранкового сніданку або вечірнього сімейного вечері. рекомендую! опис приготування: Розділені на суцвіття брокколі варяться не більше 10 хвилин, потім їх варто остудити ...
Баклажани з болгарським перцем на зиму
Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...
Рибний слід коропа
Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...
Торт рецепти «Майнкрафт»
Млинці з сиром в мікрохвильовці — дуже смачна страва, до того ж, воно дуже швидко готується. Такі млинці можуть стати для вас щоранку ритуалом. опис приготування: Щоб млинці готувалися швидше, можна випікати їх в мікрохвильовці. Такий рецепт стане в нагоді тим, хто поспішає, а також тим, хто н...
Баклажани по-циганськи
Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого — цей рецепт приготування баклажанів по-циганськи. Стане в нагоді при приготуванні святкового меню! опис приготування: Вашій увазі пропоную цікавий рецепт, як приготувати баклажани по-циганськи. Я рідко готую за цим р...
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...
Батончик «Марс»
Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...
25-хвилинний овочевий туніський кус-кус
Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Бисквитные оладьи с черной смородиной
Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...
Баклажани східні
Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів. кількість порцій: 4 баклажан— 2 штуки(великі) сир— 250 грам(тертий) мука— 50 грам петрушка— 1 штука яйце— 6 штук сіль— 1 штука перець— 1 штука хлібні крихти— 50 грам Тонко нарізаємо баклажани. Солимо з кожного боку і відк...
Аджика гостра
Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...
Баклажани з фаршем
Дуже люблю готувати з баклажанів. Ось найшвидше блюдо з них, яке знайшла в своїй кулінарній книзі — баклажани з фаршем. Мінімум клопоту і старань, але результат — разюче смачний! опис приготування: Що тільки не роблять з баклажан — їх і солять, і маринують, і запікають, і фарширують різними на...
Млинцевий торт з вершковим кремом
Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...
Бородинський хліб традиційний
Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий! опис приготування: 1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин. 2. За...
Брауні з рідкої начинкою
Дуже смачне шоколадне тістечко з рідкою начинкою сподобається абсолютно всім. А якщо до нього подати ще й морозиво — цей десерт вийде божественним. опис приготування: Смачні шоколадні брауни з начинкою-сюрпризом приготувати дуже легко. Ви зможете їх зробити буквально за пів години і здивувати ...
Бабушкіна каша
Бабушкіна каша — особливе блюдо, яким завжди можна порадувати своїх онуків. каша, яка буде згадуватися все життя, тому що вона найсмачніша і приготовлена з великою любов'ю. опис приготування: Рецепт приготування цієї каші дуже простий, дотримуйтесь пропорції і покрокову інструкцію. Тоді у ва...
Баклажани з соусом «болонський»
& Quot; Boloneze" або & Quot; Болоньез" - дуже популярний соус. Найчастіше його додають до спагетті, а основою є фарш. Але є й інші варіації страви, які можна підлаштувати під свої переваги. опис приготування: Якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся пост, то цей спосіб для вас. Оскільки замість...