Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани сациві з волоськими горіхами

Баклажани сациві з волоськими горіхами

баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Бобовий соус

Бобовий соус

Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...

Балик з яловичини

Фрикадельки в вершковому соусі

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Bretonskiy маяк

Bretonskiy маяк

Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем. опис приготування: Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті в...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

Молочна сироватка - хороша основа для млинців. Вони виходять дуже ніжними, такими ж, як якщо б готували на молоці. До того ж, сироватка вважається дуже корисним кисломолочним продуктом. опис приготування: Перед вами проста покрокова інструкція, як приготувати млинці на сироватці. Найчастіше си...

Березовий квас без дріжджів

Березовий квас без дріжджів

Рекомендую вам дізнатися, як приготувати березовий квас без дріжджів. Це дуже простий рецепт, який не вимагає багато часу і клопоту. Квас відмінно втамовує спрагу і заряджає енергією. опис приготування: як ви бачите, квас робиться елементарно і не требется витрат ні тимчасових, ні грошових. Сп...

Азіатський салат з тунцем

Азіатський салат з тунцем

Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеле...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Рецепт приготування біфштекса з соусом з часнику і петрушки. Цей пікантний соус можна подавати з будь-яким м'ясом. Він також відмінно поєднується зі смаженою картоплею, рисом і овочами. опис приготування: Добре приправити обидві сторони стейка сіллю і перцем. нагріти 1 столову ложку масла у ве...

Булочки з курагою

Булочки з курагою

Булочки з курагою — це дуже смачна випічка, яка не вимагає великих зусиль і не займає багато часу! А булочки за цим рецептом у істину можна назвати ледачими булочками з курагою! опис приготування: Булочки з курагою виходять повітряні і дуже смачні. Багатьом подобається спосіб формування. Булоч...

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг готується легко і швидко. Виходить він пишний, ніжний, смачний і відрізняється захопливою яблучним ароматом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквітний яблучний пиріг. опис приготування: Бісквітний яблучний пиріг здатний прикрасити будь-який стіл, він прекрас...

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...

Млинці «червоний оксамит»

Млинці «червоний оксамит»

Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...

Баклажани в курячому філе

Баклажани в курячому філе

Рецепт приготування м'ясної страви з овочами і зеленню. опис приготування: баклажани миються, нарізаються невеликими шматочками, солятся. Потім їх необхідно витримати близько 20-30 хвилин, після чого знову промити і висушити. Після цього їх обсмажують з дрібно нарубают цибулею до стану готовно...

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...