Рецепти womanlife.com.ua

Банановий коктейль з мокко

Банановий коктейль з мокко

Набрид кава і чай? Здивуйте себе екзотичним поєднанням бананів і кави. опис приготування: відчистити банани, порізати на шматочки і помістити в блендер. Туди ж всипати каву, какао, налити йогурт і кинути лід. Увімкніть блендер на кілька секунд, і за вас він подрібніть все це до стану однорідно...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Англійський бісквіт

Англійський бісквіт

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Баклажани по-азербайджанські

Лимонад з суниці

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

Аргентинські емпанадас

Аргентинські емпанадас

У різних провінціях ці пиріжки готують по-своєму. Але якщо це рибні емпанадас, то вони обов'язково з тунцем! А маслини і рубані яйця присутні у всіх рецептах. дивіться! опис приготування: У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати аргентинські емпанадас. Це невеликі пиріжки з тунцем, маслин...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Bkhaji

Bkhaji

Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас. опис приготування: Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочеви...

Баклажани смажені з часником і сметаною

Баклажани смажені з часником і сметаною

Такі баклажани виходять за смаком як грибочки. звичайно, там немає грибів в складі, але таке поєднання продуктів дає цей оманливий смак. опис приготування: Приготуйте смажені баклажани з часником і сметаною. Це просто. баклажани почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на повільному вогні під кри...

Батончик «Марс»

Батончик «Марс»

Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...

Баклажани з перцем

Баклажани з перцем

Любителям баклажанів пропоную освоїти цікавий рецепт баклажанів з перцем. Виходить дуже смачна і ефектно виглядає закусочка. рекомендую! опис приготування: Ця страва подобається мені тим, що немає потреби смажити баклажани. Хто їх смажив, той знає, як багато масла вони вбирають в себе при смаж...

Бісквіт з гарбузом

Бісквіт з гарбузом

Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом! опис приготування: Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати біскві...

Kobler Абрикосовий

Kobler Абрикосовий

Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...

Борщ звичайний

Борщ звичайний

Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Апельсиновий кисіль

Апельсиновий кисіль

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...