Рецепти womanlife.com.ua

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Білий шоколад

Білий шоколад

Рецепт приготування білого шоколаду Gorp. такий смачний, що скільки б не з'їв, а хочеться ще. опис приготування: Розтопити шоколад у великій каструлі на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, поки не стане м'яким. Перемішати поки розтане. Всі інші інгредієнти з'єднайте в інший великій кас...

Млинці російські дріжджові

Млинці російські дріжджові

Деякі старовинні російські рецепти досі популярні. наприклад, млинці, які ми готуємо постійно з приводу і без. Але потрібно знати певні правила, щоб вийшла справжня випічка. опис приготування: Тому я поділюся з вами тим, як приготувати млинці російські дріжджові на сироватці. Якщо хочете зроби...

Млинці на пиві

Млинці на пиві

Млинці на молоці всім відомі з дитинства. А що ви скажете про млинці на пиві? Як на мене, млинці на пиві виходять нітрохи не менш смачними і навіть більш оригінальними, ніж молочні. опис приготування: пиво — це рідкий хліб, а значить — на пиві можна приготувати дуже смачні млинці. Такими думка...

Млинці з сиром

Кукурудзяний крем-суп з креветками

Готуємо разом смачну і ситну закуску за рецептом млинців з сиром прямо зараз! опис приготування: Ніщо так просто не готується, як закуски з млинців. Для приготування млинців з сиром нам знадобляться готові млинці, твердий сир, можна ще додати шинки — це на любителя. Млинці готуємо з будь-якого...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Баклажани з морквою і часником на зиму

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...

Млинці з шинкою

Млинці з шинкою

Рецепт приготування тонких млинців з шинкою, вареними яйцями, цибулею і оливками. Красиво оформлені млинці з шинкою можуть стати прекрасною закускою на святковому столі. кількість порцій: 3-4 молока— 1 літр цукру— 4 Ст. ложки яйця— 1-2 штук солі— 1/2 Ст. ложки соняшникова олія— За смаком соди— ...

Бастурма з індички з коньяком

Бастурма з індички з коньяком

Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...

Античный римский пирог

Античный римский пирог

Античный римский пирог прост в приготовлении, але дуже смачний. Розсипчасте пісочне тісто, творожный слой и вишневое варенье — выпечка на скорую руку для семейного чаепития. опис приготування: Сладкий пирог с творожной начинкой и прослойкой любимого варенья. Вишневое варенье можно заменить на ...

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

Рецепт приготування семислойного пирога з коржів без м'яса. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Розім'яти квасоля Пінто. Додати 3 / 4 склянки пікантного соусу і часник. Змішайте залишилися соус, Kinzu, чорні боби і помідори. викласти 1 корж на деко. намазати 3 / 4 склянки суміші квас...

Бекмес з кавуна

Бекмес з кавуна

З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачні баклажани з морквою і цибулею на зиму, найкраще запекти або обсмаж...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Баклажани по-китайському

Баклажани по-китайському

Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв ...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...