Рецепти womanlife.com.ua

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Абрикосовий сироп

Абрикосовий сироп

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Безе по Дюканов

Безе по Дюканов

Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...

Брізоль з риби

Енчілада з шинкою і сиром

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Батончики мюслі з горіхами

Батончики мюслі з горіхами

Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...

Блины гречневые дрожжевые

Блины гречневые дрожжевые

Корисні, вкусные и очень аппетитные блины гречневые дрожжевые в домашних условиях — прекрасная альтернатива традиционному варианту для разнообразия. опис приготування: В качестве основы в рецепт приготовления блинов гречневых дрожжевых может использоваться не только мука, но и самая обыкновенн...

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді — дуже смачна закуска на швидку руку. Здорово подати її на пікніку свежеприготовленной, але ще смачніше вона на ранок. Освойте простий рецепт баклажан на сковороді — сподобається! опис приготування: Так як в моїй родині майже у всіх день народження святкується влітку, то...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...

Банановий чізкейк з маскарпоне

Банановий чізкейк з маскарпоне

Хочете здивувати казково смачним і надзвичайно ніжним десертом своїх рідних? Тоді пропоную вам приготувати легкий і ніжний банановий чізкейк. Цей десерт заслуговує найвищих похвал, а рецепт нескладний. опис приготування: Варіантів приготування чізкейк дуже багато: їх можна приготувати в духовц...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Булочки з шоколадом і ірисками

Булочки з шоколадом і ірисками

Рецепт приготування булочок з ванільним екстрактом, шоколадними чіпсами і ірисками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. яйце— 1 штука ванільний екстракт— 2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/4 чайних ложки холодну несолоне вершкове масло— 5 ...

Бісквітні коржі для торта

Бісквітні коржі для торта

Дуже вдалий рецепт приготування бісквітних коржів, які ідеально підходять для торта. Випічка виходить дуже пишною, особливо добре поєднується з білковим кремом. Готуються коржі дуже просто. опис приготування: Все дуже просто і швидко. При випічці бісквіта в духовці, найкраще використовувати ст...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Борщ з білими грибами

Борщ з білими грибами

Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...

Білковий крем для капкейков

Білковий крем для капкейков

Хочу поділитися рецептом універсального білкового крему. Він відмінно підходить для багатьох видів випічки, особливо добре прикрашати ними капкейкі, тому що крем стабільний і тримає форму. опис приготування: Приготувати шоколадні капкейкі з білковим кремом дуже просто, а випічка при цьому вихо...