Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баранячі реберця в мультиварці

Баранячі реберця в мультиварці

баранячі реберця, приготовані в мультиварці - це неймовірно смачне і ситне блюдо! Дуже раджу спробувати! опис приготування: Якщо приготувати баранячі реберця разом з овочами, Вам зовсім не потрібно буде гарнір - таке блюдо послужить цілком самодостатнім обідом, крім того баранина вийде більш с...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Бешбармак з курки в мультиварці

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне. опис приготування: Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на...

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...

Баклажан на грилі

Баклажан на грилі

Нарешті дочекалися врожаю баклажанів! Вони неймовірно смачні і красиві. Просто обожнюю цей овоч! І тут покажу вам, як приготувати баклажан на грилі під шапкою з сиру. буде смачно! опис приготування: Це ідеальна закуска не тільки для вегетаріанців, але і для любителів м'яса, адже такі баклажани...

Баклажани по-стамбульськи

Баклажани по-стамбульськи

Рецепт приготування фаршированих різними овочами баклажанів опис приготування: Баклажани розрізаємо на поздовжні половини. Підрізаємо м'якоть і, не виймаючи її, кладемо овочі в холодну, злегка підсолену воду. робимо це, щоб баклажани втратили гіркоту. Потім дістаємо з баклажанів м'якоть і дріб...

Берлінер

Берлінер

Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...

Млинці з пшоняної каші

Млинці з пшоняної каші

яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Фрукти радують своєю різноманітністю, хочеться зберегти частинку літа і порадувати близьких смачними заготовками серед зими. Чорний абрикос має насичений смак і аромат, його і законсервуємо. опис приготування: & Quot; Чорний принц" — гібрид аличі, сливи й абрикоса, що зберігає в собі всі арома...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Млинці на сироватці з гарбузом

Млинці на сироватці з гарбузом

Будь-молочний напій може стати головною складовою випічки. Найчастіше я запікаю оладки або млинці, тому застояна гуртка сироватки мені в нагоді. І ще я дещо додала до складу. опис приготування: Візьміть на замітку цей рецепт, коли захочете урізноманітнити меню. Блюдо просте і знайоме, але в но...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Брауні з сиром

Брауні з сиром

Завжди любила сир у випічці. Причому він однаково гарний і в закусочних варіаціях, і в солодких. А в цьому рецепті йде поєднання двох сортів, які дарують не тільки смак, але і м'яку структуру. опис приготування: подивіться, як приготувати Брауні з сиром. Спочатку мені здавалося, що вийде щось ...

Аджика (дуже простий рецепт)

Аджика (дуже простий рецепт)

Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...

Баклажани по-румунськи

Баклажани по-румунськи

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...

Борщ з куркою

Борщ з куркою

Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим! опис приготування: Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...