Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Борщ з копченими реберцями

Борщ з копченими реберцями

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Аджика на зиму без стерилізації

Бограч

Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Банановий маффін

Банановий маффін

Ці мафіни готуються дуже легко і просто! Ви витратите всього 10 хвилин на заміс тесту і 30 хвилин на випічку. ділюся рецептом! опис приготування: Крім бананів можна додати горіхи, спеції, будь-які ягоди і фрукти. Мафіни можна подати на сніданок і на полуденок. Пшеничне борошно можна замінити в...

Яєчня з помідорами та базиліком

Яєчня з помідорами та базиліком

Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Млинці, фаршировані сиром

Млинці, фаршировані сиром

Чудовий гарячий перекус - млинці, фаршировані сиром і соусом "; Бешамель ";, відмінно підійдуть до чашечки ароматної кави. хочете дізнатися, як приготувати? Тоді дивіться мій рецепт! опис приготування: Для рецепта я приготувала млинці прісними, але в тісто додала по щіпці цукру і солі. Соус ";...

Бісквіт з гарбузом

Бісквіт з гарбузом

Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом! опис приготування: Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати біскві...

Баклажани з морквою і часником

Баклажани з морквою і часником

Хочу розповісти, як приготувати баклажани з морквою і часником. Ця страва цілком може стати вашим низькокалорійним, ситним і дуже корисним вечерею або обідом. смачно, а готувати просто! опис приготування: Такі баклажани з морквою і часником в домашніх умовах готуються легко, а виходять незмінн...

Баклажани і кабачки в мультиварці

Баклажани і кабачки в мультиварці

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Бродет

Бродет

традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Баклажани з перцем в духовці

Баклажани з перцем в духовці

Овочеве і корисне блюдо — баклажани з перцем — готується в духовці. Результат порадує кожну господиню. ділюся рецептом! опис приготування: Баклажани з перцем в духовці — відмінне блюдо для тих, хто зайнятий. Нарізані овочі викладаються в форму для запікання і готуються в духовці. виходить смач...

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...