Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани в мікрохвильовці
Чи знали ви, що овочі можна готувати в мікрохвильовці, і вони виходять менш жирними, але зберігають всі свої корисні властивості? даю рада, як приготувати баклажани в мікрохвильовці — вийде смачно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати баклажани в мікрохвильовці, — це приголо...
Безе в мультиварці
Приготувати смачну безе можна за допомогою мультиварки! важливим є те, що процес приготування не завдасть вам особливого клопоту. Готується безе всього 30 хвилин. Десерт підходить для святкового столу. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в мультиварці. Збиваємо в...
Баранина з йогуртовим соусом
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...
Банановий фраппе
Сьогодні приготувала дітлахам банановий фраппе - молочний коктейль, поживний і смачний. Цей напій добре насичує і буде корисний тим, хто бажає схуднути, так як може замінити один прийом їжі. опис приготування: Я люблю такі коктейлі! По перше, просто. По-друге, смачно. повірте, і дорослі, і діт...
Кекси бананові в силіконових формочках
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...
Бразильський пиріг з куркою
Рецепт приготування бразильського пирога. кількість порцій: 6 борошна— 1,5 склянки молока— 125 мілілітрів рослинної олії— 5 Ст. ложок яйце— 1 штука розпушувача— 1,5 чайних ложки куряче філе— 1 штука цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики помідорів— 400 грам маслин без кісточок— 200 грам консервова...
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
Баклажани в глазурі по-азійському
Швидкий рецепт приготування смажених на грилі бакажанов в глазурі з соусом хоісін по-азійському. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. У невеликій мисці збити разом соус хоісін і 1 столову ложку масла, відкласти в сторону. Розрізати баклажани уздовж навпіл. Змастити з обох...
Балик з амура
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...
Античный римский пирог
Античный римский пирог прост в приготовлении, але дуже смачний. Розсипчасте пісочне тісто, творожный слой и вишневое варенье — выпечка на скорую руку для семейного чаепития. опис приготування: Сладкий пирог с творожной начинкой и прослойкой любимого варенья. Вишневое варенье можно заменить на ...
Биск з гарбуза
Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...
Бісквіт з кавою і мигдалем
Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...
Баклажани по-стамбульськи
Рецепт приготування фаршированих різними овочами баклажанів опис приготування: Баклажани розрізаємо на поздовжні половини. Підрізаємо м'якоть і, не виймаючи її, кладемо овочі в холодну, злегка підсолену воду. робимо це, щоб баклажани втратили гіркоту. Потім дістаємо з баклажанів м'якоть і дріб...
Біляші класичні
Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся! опис приготування: Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яс...
Bražka на пшеницю
Якщо ви раптом вирішите робити домашній самогон, то кращої основи, ніж бражка на пшениці ви не придумаєте. Тому, раджу запам'ятати рецепт бражки на пшениці і записати в куховарську книгу! опис приготування: Існує багато різних рецептів браги, не тільки на пшеницю. Якщо ви вирішили саме пшеничн...
Банановий пай
Якщо у Вас є година вільного часу, а в кухні "; завалялися" два або три банана, то цей рецепт як раз для вас. Я абсолютно впевнена, що такого ви ще не пробували. Отже… опис приготування: розімніть банани, потім додайте до них сметану з цукром і вершковим маслом, розмішайте. Потім всипте борошн...
Австралійські смажені курячі крильця
Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Томатний Брускетта Amatriciana
Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...