Рецепти womanlife.com.ua
Бефстроганов з грибами та цибулею
Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...
Бісквітний торт «графські руїни»
Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...
Млинці на катиком
Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...
Банановий фостер
Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Шукаєте рецепт смачної закуски? Тоді зверніть увагу на баклажани, запечені з часником. Це дуже пікантна і ароматна закуска, яка стане відмінним доповненням до вашого вечері. Це смачно! опис приготування: Прекрасна закуска з баклажанів обов'язково "; приживеться" на вашому столі. Адже її дуже л...
Бешамель соус
бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...
Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...
Булочки з родзинками
Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....
Апетитні реберця з баранини
Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...
Борщ на свинячих реберцях
Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...
Блинчики с творогом в духовке
Для детей и взрослых предлагаю отличный рецепт приготовления блинчиков с творогом в духовке. Благодаря запеканию, вони виходять соковитими, вкусными и с хрустящей корочкой — даний смакота. опис приготування: Готовить блинчики с творогом в духовке в домашних условиях — это быстро и довольно удо...
Баклажани на грилі
Баклажани на грилі — чи не найпростіший спосіб приготувати цей овоч. Найпростіший, але не найгірший — блюдо виходить дуже ніжним і пікантним. опис приготування: Баклажани на грилі — страва, від якого віє Середземномор'ям. баклажани, оливкова олія, часник, базилік… нерозумно, що це блюдо відмін...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бананові слойки
Дуже простий і смачний рецепт слоек, де начинка можна може бути завжди різною. кількість порцій: 8 листкове тісто— 500 грам(готове заморожене) банани— 100 грам(сушені) цукор— 2 Ст. ложки(Містраль) яйце— 1 штука(жовток) Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати завтовшки в 3 мм...
Бруност (коричневий сир)
У цього норвезького сиру дуже незвичайний смак і колір, проте він точно припаде до смаку кожному! Це традиційний простий рецепт, і для його приготування потрібно всього два інгредієнти! опис приготування: Такий традиційний норвезький сир обов'язково повинна вміти приготувати кожна господиня, а...
Боракі (вірменські пельмені)
Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...
Млинці з яловичиною та цибулею
Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...
Булочки з беконом і сиром
Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
Млинці по Дюканов
Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...