Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Млинці на катиком

Млинці на катиком

Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...

Банановий фостер

Банановий фостер

Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...

Баклажани, запечені з часником

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Шукаєте рецепт смачної закуски? Тоді зверніть увагу на баклажани, запечені з часником. Це дуже пікантна і ароматна закуска, яка стане відмінним доповненням до вашого вечері. Це смачно! опис приготування: Прекрасна закуска з баклажанів обов'язково "; приживеться" на вашому столі. Адже її дуже л...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Апетитні реберця з баранини

Апетитні реберця з баранини

Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...

Борщ на свинячих реберцях

Борщ на свинячих реберцях

Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...

Блинчики с творогом в духовке

Блинчики с творогом в духовке

Для детей и взрослых предлагаю отличный рецепт приготовления блинчиков с творогом в духовке. Благодаря запеканию, вони виходять соковитими, вкусными и с хрустящей корочкой — даний смакота. опис приготування: Готовить блинчики с творогом в духовке в домашних условиях — это быстро и довольно удо...

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі — чи не найпростіший спосіб приготувати цей овоч. Найпростіший, але не найгірший — блюдо виходить дуже ніжним і пікантним. опис приготування: Баклажани на грилі — страва, від якого віє Середземномор'ям. баклажани, оливкова олія, часник, базилік… нерозумно, що це блюдо відмін...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бананові слойки

Бананові слойки

Дуже простий і смачний рецепт слоек, де начинка можна може бути завжди різною. кількість порцій: 8 листкове тісто— 500 грам(готове заморожене) банани— 100 грам(сушені) цукор— 2 Ст. ложки(Містраль) яйце— 1 штука(жовток) Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати завтовшки в 3 мм...

Бруност (коричневий сир)

Бруност (коричневий сир)

У цього норвезького сиру дуже незвичайний смак і колір, проте він точно припаде до смаку кожному! Це традиційний простий рецепт, і для його приготування потрібно всього два інгредієнти! опис приготування: Такий традиційний норвезький сир обов'язково повинна вміти приготувати кожна господиня, а...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...

Млинці по Дюканов

Млинці по Дюканов

Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...