Рецепти womanlife.com.ua

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Баклажани з майонезом

Баклажани з майонезом

Якщо ви не знаєте, як приготувати баклажани з майонезом, то в вашому меню відсутній дивно смачне і ситне блюдо! що, калорій багато — але ж час від часу можна собі дозволити?!;) опис приготування: Рецепт приготування баклажанів з майонезом хороший в першу чергу тим, що це блюдо можна подати сам...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт....

Bagehot Маргарита

Торт рецепти «Майнкрафт»

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...

Банановий маффін

Банановий маффін

Ці мафіни готуються дуже легко і просто! Ви витратите всього 10 хвилин на заміс тесту і 30 хвилин на випічку. ділюся рецептом! опис приготування: Крім бананів можна додати горіхи, спеції, будь-які ягоди і фрукти. Мафіни можна подати на сніданок і на полуденок. Пшеничне борошно можна замінити в...

Булочки з повидлом

Булочки з повидлом

Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом. опис приготування: Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися прав...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Баранина з кус-кусом

Баранина з кус-кусом

Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...

Білий амур в духовці

Білий амур в духовці

Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто. опис приготування: У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому...

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Болгарський перець з начинкою

Болгарський перець з начинкою

Ця страва чудово виручає коли гості на порозі, а я тільки що сама додому прийшла. Рецепт який не займе багато часу і сил, а смак не залишить нікого байдужим. кількість порцій: 4 гриби гливи— 250 грам Рис з грибами муер— 200 грам Болгарський перець— 2 штуки сіль— по За смаком сушені овочі— по За...

Британські ягідні Сконе

Британські ягідні Сконе

Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе. опис приготування: Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Бри...

Безалкогольний яблучний сидр

Безалкогольний яблучний сидр

Ділюся простим способом приготування безалкогольного яблучного сидру. Такий напій можна сміливо пропонувати дітям і людям, які відмовилися від алкоголю. Беріть ідею на замітку! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний яблучний сидр. Прянощі додавайте на сві...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Баклажани сациві з волоськими горіхами

Баклажани сациві з волоськими горіхами

баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...