Рецепти womanlife.com.ua
Білковий крем для торта
Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...
Биточки з печериць
тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...
Борщ по Дюкану
любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...
Ароматный яблочный пирог
Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Греція славиться не тільки оливками або «Грецьким салатом», ви можете зробити і інші національні страви. розповім, як приготувати «Афінський» салат, що робиться з рису, індички і оливок. опис приготування: Салат ситний і смачний, такий готується без майонезу, а заправляється оливковою олією, я...
Бебі-кальмари з зеленими помідорами
Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...
Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»
Зараз у продажу стільки борошна з різних злаків - просто очі розбігаються! І все спробувати хочеться! наприклад, ось ці булочки відразу з льняної муки, з житнього і цільнозерновий, та ще й з кіноа. Ароматні вийшли і корисні! опис приготування: Для приготування дріжджового тіста я використовую ...
Аджікa даний
У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...
Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою
Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...
Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...
Борщ звичайний
Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...
Млинці російські дріжджові
Деякі старовинні російські рецепти досі популярні. наприклад, млинці, які ми готуємо постійно з приводу і без. Але потрібно знати певні правила, щоб вийшла справжня випічка. опис приготування: Тому я поділюся з вами тим, як приготувати млинці російські дріжджові на сироватці. Якщо хочете зроби...
Антрекот свинячий
Ніжний і соковитий всередині, ароматний і дуже апетитний антрекот свинячий в домашніх умовах можна приготувати всього за 30 хвилин, а насолоду від цього блюда складно передати словами. опис приготування: 1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків. 2. На ско...
Букет з цукерок з шампанським
Якщо ви в пошуку ідей для подарунка, зробленого своїми руками, тоді пропоную вам відмінний варіант смачного й оригінального презенту — букет з цукерок з шампанським в домашніх умовах. опис приготування: Тут представлені покрокові інструкції того, як зробити букет з цукерок з шампанським. Для т...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Борщ на зиму
Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...
Бастурма по-вірменськи
Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...
Булочки з корицею і вершкової глазур'ю
Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...