Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани по-англійськи
Хочу вам розповісти, як приготувати баклажани по-англійськи. Рецепт дуже простий і заготівля виходить дуже смачною. Чому саме "; по-англійськи ";, я так і не зрозуміла, але ж головне, що смачно! опис приготування: впевнена, що такий простий рецепт баклажанів по-англійськи вам сподобається. Вих...
Млинці з шинкою
Рецепт приготування тонких млинців з шинкою, вареними яйцями, цибулею і оливками. Красиво оформлені млинці з шинкою можуть стати прекрасною закускою на святковому столі. кількість порцій: 3-4 молока— 1 літр цукру— 4 Ст. ложки яйця— 1-2 штук солі— 1/2 Ст. ложки соняшникова олія— За смаком соди— ...
Ботвінья (борщ з бадиллям)
Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...
Бараняча нога, запечена в тісті
Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...
Вареники з картоплею і куркою
Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...
Млинці з пшоняної каші
яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...
Абрикосове варення по-азербайджанські
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...
Безе «веселі свинки»
Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...
Азербайджанська долма «Три сестри»
Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...
Аблесківер
Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці. опис приготування: Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх...
Ботвінья традиційна
Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...
Блины гречневые дрожжевые
Корисні, вкусные и очень аппетитные блины гречневые дрожжевые в домашних условиях — прекрасная альтернатива традиционному варианту для разнообразия. опис приготування: В качестве основы в рецепт приготовления блинов гречневых дрожжевых может использоваться не только мука, но и самая обыкновенн...
Борщ з грибами
Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...
Рибний суп
Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...
Американський пиріг з арахісовим маслом
Рецепт приготування популярного американського пирога з арахісовим маслом. опис приготування: Для того, щоб приготувати крем потрібно змішати сир, цукор, арахісове масло разом. Розподілити крем на 2 Коржах і охолоджувати в холодильнику кілька годин. сир— 200 грам цукрова пудра— 1 Склянка зб...
Безе з ревенем і малиною
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...
Банановий пиріг в духовці
банановий пиріг, запечений в духовці, може стати як прекрасним початком дня, так і хорошим доповненням до вечірнього чаю. Банан дуже підходить для випічки пирогів — неймовірно ароматний і солодкий. опис приготування: Хочете здивувати своїх рідних смачним і незвичайним пирогом? Я розповім, як п...
Брізоль з риби
Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...
Млинці по Дюканов
Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...
Баклажанна ікра
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...