Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Баклажани роли

Закуска з беконом і крекером

Рецепт приготування ролів з баклажан. кількість порцій: 6-8 баклажани— 4-5 штук рослинна олія— 1 штука(для смаження) паніровачних сухарів— 120 грам оливкова олія— 7-8 Ст. ложок середня цибулина— 1 штука(дрібно посіченою) сир пекоріко (романо)  — 85 грам(черепаха) листя орегано— 1 Чайна ложка(др...

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Недорогий і безпрограшний варіант млинцевого пирога для святкового столу. Тим більше млинці можна приготувати напередодні, а в день свята просто зібрати пиріг і прогріти в духовці, щоб подати гаряченький до столу! опис приготування: дивіться фотографії, читайте рецепт, я розповім вам, як приг...

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...

Млинці з сиром та яблуками

Млинці з сиром та яблуками

Дуже важливо добре починати свій день! Пропоную почати день прийдешній з смачних млинців з сирно-яблучною начинкою і корицею. легкі, ніжні і апетитні млинчики — вони стануть вашими улюбленими! опис приготування: Приготуємо млинці з сиром і яблуками в домашніх умовах. Для випікання млинців: дод...

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Млинці класичні тонкі

Млинці класичні тонкі

Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...

Барбекю з курки

Барбекю з курки

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Баранина в йогурті

Баранина в йогурті

Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята. опис приготування: Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця ...

Бородинський квас без дріжджів

Бородинський квас без дріжджів

освіжаючий, дуже ароматний і насичений бородинський квас без дріжджів в домашніх умовах зробити абсолютно нескладно. Спробуйте і ви не зможете відірватися! опис приготування: Пропоную взяти на замітку дивно простий рецепт приготування бородинского квасу без дріжджів. У літню спеку він стане вд...

Баклажани з лисичками в духовці

Баклажани з лисичками в духовці

Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів. опис приготування: Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт ...

Бекаси з цвітної капусти

Бекаси з цвітної капусти

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...