Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Блины гречневые дрожжевые

Блины гречневые дрожжевые

Корисні, вкусные и очень аппетитные блины гречневые дрожжевые в домашних условиях — прекрасная альтернатива традиционному варианту для разнообразия. опис приготування: В качестве основы в рецепт приготовления блинов гречневых дрожжевых может использоваться не только мука, но и самая обыкновенн...

Борщ на свинячих реберцях

Борщ на свинячих реберцях

Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...

Болгарське лечо «Глобус»

Котлети на кефірі з фаршем

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Баклажани по-східному

Баклажани по-східному

Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче. опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і унів...

Баклажанова ікра

Баклажанова ікра

сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться! опис приготування: Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовува...

Біла спаржа в духовці

Біла спаржа в духовці

Про корисні властивості спаржі багато хто знає не з чуток, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати білу спаржу в духовці без особливих зусиль і з користю для вас. А ви запам'ятовуйте. опис приготування: Ця страва стане відмінним доповненням до вашого обіду або вечері, а мій покроко...

Безе в аерогрилі

Безе в аерогрилі

Якщо у вас є домашній аерогриль, то, напевно, ви замислювалися про те, які страви можна в ньому приготувати. Зазвичай це гаряче, але я хочу розширити ваші кордону в цьому кулінарному питанні. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати безе в аерогрилі. Це шалено смачний десерт, який ...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Булочки «жайворонки»

Булочки «жайворонки»

Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...

Блинчики с фаршем

Блинчики с фаршем

Нет ничего лучше классики кулинарного искусства Поэтому то, как приготовить блинчики с фаршем, должен знать и уметь каждый. Ведь у всех хозяек есть секрет вкусных блинов. Вот и я делюсь своим опис приготування: Хоть блины с фаршем и незатейливое блюдо, но зато любимое многими. Всегда очень ва...

Баклажани по-англійськи

Баклажани по-англійськи

Хочу вам розповісти, як приготувати баклажани по-англійськи. Рецепт дуже простий і заготівля виходить дуже смачною. Чому саме "; по-англійськи ";, я так і не зрозуміла, але ж головне, що смачно! опис приготування: впевнена, що такий простий рецепт баклажанів по-англійськи вам сподобається. Вих...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Баклажани по-японськи

Баклажани по-японськи

До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...

Баранячі реберця на сковороді

Баранячі реберця на сковороді

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Борщ з куркою

Борщ з куркою

Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим! опис приготування: Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений...