Рецепти womanlife.com.ua

Домовик з бананом

Домовик з бананом

У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...

Бананові мафіни з цукатами

Бананові мафіни з цукатами

Бананова м'якоть дає дивовижний аромат, кекси і мафіни виходять ніжними, пухнастими, в міру здобними. Бананові мафіни з цукатами ідеальні для перекусу або чаювання з подружками. опис приготування: Ніжні бананові маффіни з прекрасним ароматом і смаком, в міру солодкі, в міру здобні, з характерн...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Борщ з баклажанами

Борщ з баклажанами

Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Крупи в гарнір

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Безе в домашніх умовах

Безе в домашніх умовах

Приготування безе в домашніх умовах — процес дуже цікавий і простий! Безе виходить легким, повітряним і дуже смачним! Як показує практика — та діти, і дорослі без розуму від нього! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в домашніх умовах. Збиваємо яєчні білки з цукр...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Бананові оладки на кефірі

Бананові оладки на кефірі

Бананові оладки на кефірі готуються дуже швидко і легко. Ідеально підійдуть для сніданку, дозволяючи порадувати себе і близьких оригінальним і смачним блюдом. опис приготування: Залежно від особистих смаків, бананові оладки на кефірі можна подавати з медом, джемом або улюбленим сиропом, прикра...

Бажання в духовці

Бажання в духовці

Я приготую не тільки буженину, але і відмінний овочевий гарнір відразу. опис приготування: Для приготування буженини нам знадобиться хороший шматок м'яса, морква, часник, ріпчаста цибуля, спеції для маринаду. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде. м'якоть свинини— 1 кілограм Картопля— 1 кі...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Австрійський листковий салат

Австрійський листковий салат

Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...

Яловича риба

Яловича риба

Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати! опис приготування: Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль ...

Стегно куряче з картоплею в духовці

Стегно куряче з картоплею в духовці

Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...