Рецепти womanlife.com.ua

Безе з кокосовою стружкою

Безе з кокосовою стружкою

це легкий, невагомий і повітряний десерт, який можна зробити до романтичної вечері, на будь-яке свято або спекти просто так. записуйте себе, як приготувати безе з кокосовою стружкою. опис приготування: Безе зробити дуже просто, проте багато хто не наважується взятися за цей десерт. Вам потрібн...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи — дуже смачна страва, винайдене італійцями. Головна особливість баклажанів по-італійськи — вони запечені в духовці. блюдо вегетаріанське, дуже смачне і корисне. опис приготування: Подорожуючи по Італії, я записала купу рецептів. Багато нових страв хотілося навчитися гот...

Булочки для бургерів

Булочки для бургерів

Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...

Бешамель соус

Яєчня із зеленню

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Бразильський морквяний пиріг

Бразильський морквяний пиріг

Випічка з морквою завжди виходить смачною і яскравою. Пропоную простий рецепт пирога покритого шоколадною глазур'ю. поєднання чудове, спробуйте. опис приготування: Пиріг на основі двох видів борошна, цільнозерновий і білої пшеничної. По бажанню, можна використовувати тільки один вид борошна. Я...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Боби з артишоками

Боби з артишоками

Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...

Булочки на сніданок з яйцем і начинкою

Булочки на сніданок з яйцем і начинкою

Запечені булочки з яйцем і начинкою на вибір - це чудовий сніданок для великої кількості людей. Якщо вам подобаються рідкі жовтки, стежте за тим, щоб вони не затверділи в духовці. опис приготування: В якості начинки для булочок ви також можете використовувати помідори черрі, петрушку, чебрець,...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Баклажани східні

Баклажани східні

Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів. кількість порцій: 4 баклажан— 2 штуки(великі) сир— 250 грам(тертий) мука— 50 грам петрушка— 1 штука яйце— 6 штук сіль— 1 штука перець— 1 штука хлібні крихти— 50 грам Тонко нарізаємо баклажани. Солимо з кожного боку і відк...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Рецепт приготування біфштекса з соусом з часнику і петрушки. Цей пікантний соус можна подавати з будь-яким м'ясом. Він також відмінно поєднується зі смаженою картоплею, рисом і овочами. опис приготування: Добре приправити обидві сторони стейка сіллю і перцем. нагріти 1 столову ложку масла у ве...

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...