Рецепти womanlife.com.ua

Банани з горіхами в шоколаді

Банани з горіхами в шоколаді

Представляю вам легкий і смачний десерт! До того ж, його дуже просто приготувати. Горіхи беріть будь-які — на свій смак. Шоколад підійде як темний, так і молочний або білий. поїхали! опис приготування: Горіхи необхідно подрібнити в блендері, а шоколад потрібно розтопити на водяній бані. Викори...

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

У китайській кухні переважають цікаві поєднання, які перетворюють смак самих звичайних овочів, наприклад, баклажанів. подивіться, як приготувати баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи. опис приготування: Дуже смачне поєднання кислинки і солодощі, які надають навіть звичайним баклажанів...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Булочки будинку Паркеров

Булочки будинку Паркеров

легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров...

Бостонський торт з кремом

Заливний пиріг з фаршем на швидку руку

Чому цей десерт назвали саме так, я не знаю, тому що по суті рецепт приготування бостонського торта з кремом настільки простий, що приготувати його зможе будь-яка наша жінка. Спробуйте самі! опис приготування: Цей красивий і простий рецепт бостонського торта з кремом — мій фаворит минулого сез...

Слоєний киш з шпинатом

Слоєний киш з шпинатом

Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...

Баклажани по-угорськи

Баклажани по-угорськи

Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Борщ зі бурякової бадиллям

Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Салат «вінегрет»

Салат «вінегрет»

Салат "; Вінегрет" - частий гість на нашому столі. Овочевий і ситний салат, який гарантовано підніме вам настрій навіть самий похмурий і сумний день. Його мене навчила готувати моя улюблена бабуся. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати чудовий салат "; Вінегрет ";, який всім ...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Баклажани солоні фаршировані овочами

Баклажани солоні фаршировані овочами

Якщо вам до душі пікантні домашні закуски, тоді раджу взяти на замітку цей класний варіант і дізнатися, як приготувати баклажани солоні фаршировані овочами. Відмінна закуска до будь-якого столу. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що такі баклажани в домашніх умовах можн...

Копчена риба

Копчена риба

Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Бобовий суп «маш»

Бобовий суп «маш»

Рецепт приготування першої страви з яловичиною та квасолею. опис приготування: Ретельно промити квасолю кілька разів. Закип'ятити на середньому вогні невелику каструлю з 3 чашками води. Додати квасолю і варити до пом'якшення. Злийте воду і відкладіть в сторону. Поки вариться квасоля, наріжте м...

Баклажани запечені в духовці

Баклажани запечені в духовці

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай ​​або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...