Рецепти womanlife.com.ua
М`ясо на кістках
Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....
Борщ з баклажанами
Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...
Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...
Баклажани під пресом
Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...
Кіноа з куркою
Банановий крамбл - чудовий, смачний, корисний і досить ситний сніданок. ніжна, тане в роті м'якоть банана, запечена під хрусткою вівсяної крихтою, врядли залишить вас байдужими. опис приготування: Банановий крамбл подавайте злегка теплим або охолодженим, наприклад, з кулькою ванільного морозив...
Баклажани по-пекінськи
Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...
Вірменський напій «Maconi»
звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...
Бородинський хліб традиційний
Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий! опис приготування: 1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин. 2. За...
Млинці на газованій воді
Млинці на газованій воді виходять повітряними, з невеликими дірочками, дуже симпатичні і ніжні на смак. опис приготування: Млинці на газованій воді дуже економічне блюдо, а головне — напекти купу млинців можна за 15-20 хвилин. Для змішування борошна і води використовуйте блендер. Щоб млинці н...
Баклажани, фаршировані куркою і овочами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...
Млинці на молоці
Млинці на молоці — найпростіші, найсмачніші і найпопулярніші млинці, які готують практично в кожній родині. Розповідаю і показую, як приготувати млинці на молоці. опис приготування: Млинці люблять все. Добре готувати — на жаль, не всі Спеціально для початківців і тих, хто хоче вдосконалити сво...
Баклажани, запечені з помідорами і сиром
Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...
Булочки з гірчицею і шинкою
А чи зустрічали ви в випічці поєднання солоного, пряного і солодкого смаку? До сих пір немає? А адже це дійсно смачно! Тільки не поспішайте додавати нові інгредієнти в тісто, а дивіться рецепт. опис приготування: Нічого особливо складного в інструкції немає, адже основою буде готове тісто, а н...
Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Бісквіт, основа
пишний бісквіт — рецепт приготування основи для бісквітних тортів. опис приготування: Бісквіт цей кондитерський тісто яке є основою для виготовлення складних тортів. Рецепт бісквіта полягає в випічці суміші з борошна, яєць і цукру. ванільного порошку— 1 Чайна ложка цукор— 150 грам мука— 110...
Сектор
сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...
Білий салат
Секрет приготування цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти, що входять до його складу, білого кольору. Салат готується з простих інгредієнтів, які доступні кожному. опис приготування: приготування: Нарізану півкільцями цибулю викласти в миску і збризнути оцтом. залишити на 15 хвилин. ...
Безе по Дюканов
Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...
Брізоль з кальмарів
Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...
Баранина в арабському стилі
Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...