Рецепти womanlife.com.ua
Борщ з підкопченими реберцями
Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...
Баклажани з м'ясом
Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...
Англійський сніданок
Традиційний англійський сніданок - це не тільки корисна вівсяна каша, як багато хто думає. Він дуже ситний і складається з багатьох інгредієнтів. Розповім вам про те, як приготувати англійський сніданок. опис приготування: Англійський сніданок — поживний і різноманітний, в його складі білки, ж...
Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...
Відбивна з курячого філе в подвійному клярі
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...
Баклажановий дип
Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів. опис приготування: Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителі...
Білковий крем для прикраси тортів
Серед великої різноманітності солодких кремів для випічки є ті, які особливо полюбилися більшості людей. І ви маєте їх знати, якщо любите випікати на свята для гостей і своєї сім'ї. опис приготування: Пропоную вам прочитати про те, як приготувати білковий крем для прикраси тортів. Простий і вс...
Вірменський квасолевий суп
Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...
Афганський плов
Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Білкові мафіни
Смачні та апетитні білкові маффіни з шинкою і сиром - прекрасна закуска для дружньої вечірки, до того ж вони готуються буквально за 20 хвилин при наявності необхідних продуктів на вашій кухні! опис приготування: Рум'яні білкові маффіни можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік. Го...
Булка білоруська
Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...
Kobler Абрикосовий
Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...
Безе в мультиварці
Приготувати смачну безе можна за допомогою мультиварки! важливим є те, що процес приготування не завдасть вам особливого клопоту. Готується безе всього 30 хвилин. Десерт підходить для святкового столу. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в мультиварці. Збиваємо в...
Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою
Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...
Бабушкіна каша
Бабушкіна каша — особливе блюдо, яким завжди можна порадувати своїх онуків. каша, яка буде згадуватися все життя, тому що вона найсмачніша і приготовлена з великою любов'ю. опис приготування: Рецепт приготування цієї каші дуже простий, дотримуйтесь пропорції і покрокову інструкцію. Тоді у ва...
Млинцевий пиріг
Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...
Бефстроганов з яловичини класичний
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...
Баранина з кольоровою капустою і соусом
Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...