Рецепти womanlife.com.ua

Биті огірки

Биті огірки

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Блинчики из печенки

Блинчики из печенки

Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...

Арахіс в глазурі

Арахіс в глазурі

мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...

Бісквітний медовик без масла

Бісквітний медовик без масла

Рецепт торта & Quot; Медовик" я трохи видозмінила, зробила його бісквітним і без масла. Для тих, хто не любить масляний крем або хоче приготувати легкий і в той же час смачний тортик - це ідеально! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати бісквітний медовик без масла. Це просто ...

Адигейський сир на грилі

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Універсальна закуска з ніжним смаком і пікантним ароматом. Сир смачний в гарячому і в холодному вигляді. Подавайте його з келихом вина і овочевий нарізкою. опис приготування: Пропоную приготувати адигейський сир на грилі. Закуска проста в приготуванні, але дуже смачна! Сир можна нарізати кубик...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Бефстроганов з кальмарів

Бефстроганов з кальмарів

Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...

Білий суп

Білий суп

Білим супом називається будь-який кремоподібний суп, при приготуванні якого використовується плавлений сир. опис приготування: Нижче наводиться звичайний рецепт білого супу для повсякденного вжитку, але замінивши кілька інгредієнтів, ви цілком можете перетворити його в святковий. приготування:...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Бісквітний пиріг з ягодами

Бісквітний пиріг з ягодами

Легкий в приготуванні пиріг з ягодами. Можна використовувати для цього рецепта сухі ягоди або в оболонці, такі як: смородина червона або чорна, агрус, лохина, чорниця, черешня (без кісточки). опис приготування: Приготуйте тісто. Вимийте і підготуйте ягоди. З'єднайте тісто з ягодами, випікайте ...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Баранина в духовці

Баранина в духовці

Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю. опис приготування: У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально...

Баклажани по-таїландськи

Баклажани по-таїландськи

Хочу з Вами поділитися рецептом баклажан по-таїландських — пікантного і смачної страви для любителів азіатської кухні і не тільки. опис приготування: Азіатська кухня — це завжди специфічні страви на любителя. Проте, можна завжди знайти щось і для себе. Так як я люблю баклажани, цей рецепт прип...

Млинці з ваніллю

Млинці з ваніллю

Рецепт приготування млинців з додаванням ваніліну. Ви ще не пекли такі млинці? рекомендую спробувати. Смачного! опис приготування: У великій мисці сухі інгредієнти. додайте жовтки, остигле топлене масло і поступово, енергійно перемішуючи, додавайте молоко. Змішувати до тих пір, щоб отримати од...

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...

Букатіні з соусом з червоного перцю

Букатіні з соусом з червоного перцю

Рецепт приготування традиційного італійського блюда з макаронних виробів з неймовірно смачним соусом. кількість порцій: 4 bukatini— 400 грам солодкий червоний перець— 300 грам часник— 10 грам ріпчаста цибуля— 50 грам чилі перець— 8 грам оливкова олія— 40 грам сіль— 8 грам базилік— 10 грам пекор...