Рецепти womanlife.com.ua

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Бісквітне тісто з молоком

Бісквітне тісто з молоком

Традиційним вважається бісквітне тісто, до складу якого входять яйця, борошно і цукор. Я пропоную вам рецепт бісквітного тіста з молоком, за яким бісквіт завжди виходить пишним і дуже смачним. опис приготування: Перед вами беспроіграшний варіант, як приготувати бісквітне тісто з молоком. Якщо ...

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Кинутий бісквіт

Кинутий бісквіт

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Білий бульйон

Лимонний пиріг

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

М`ясо на кістках

М`ясо на кістках

Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Австралійське тістечко

Австралійське тістечко

Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...

Безалкогольна Сангрия

Безалкогольна Сангрия

Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...

Булочки з листкового тіста з сиром

Булочки з листкового тіста з сиром

На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю. опис приготування: З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять ...

Білковий салат з куркою

Білковий салат з куркою

Поділюся з вами простим рецептом білкового салату з куркою. Мені його свого часу підказав тренер в спортзалі, і я вам скажу, це дійсно не тільки корисно, але і смачно, і ситно! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування білкового салату з куркою, звичайно ж, був мною трохи адаптован...

Борщ з копченими реберцями

Борщ з копченими реберцями

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Баклажани «Жар-птиця»

Баклажани «Жар-птиця»

Хочете приготувати баклажани красиво, смачно, ефектно і швидко? Тоді цей рецепт баклажанів "; Жар-птиця" точно для вас. Беріть на замітку! опис приготування: Якщо ви любитель баклажанів, але до сих пір не пробували приготувати закуску "; Жар-птиця ";, обов'язково рекомендую це зробити. Готуєть...

Кавунові капкейкі

Кавунові капкейкі

Рецепт приготування капкейков з кавуновим ароматизатором і вершково-кавунової глазур'ю опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. яйця— 3 штуки кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки сметани— ...

Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...