Рецепти womanlife.com.ua

Млинці з бринзою

Млинці з бринзою

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Баклажани по-корейськи фаршировані

Баклажани по-корейськи фаршировані

Баклажани по-корейськи я фарширую корейської морквою і помідорами. Смачно і ситно. опис приготування: Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціал...

Баклажани по-румунськи

Баклажани по-румунськи

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Борщ зі бурякової бадиллям

Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Баклажани по-азербайджанські

Варення з гарбуза з лимоном і апельсином

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

Бананове варення

Бананове варення

бананове варення — справжня розкіш і смакота, яка користується великим успіхом серед домашніх. Бананове варення добре використовувати як додавання до різних солодких страв і до випічки опис приготування: Бананове варення готується досить швидко і просто. Для його приготування не будуть потрібн...

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Баклажановий соус

Баклажановий соус

Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

Молочна сироватка - хороша основа для млинців. Вони виходять дуже ніжними, такими ж, як якщо б готували на молоці. До того ж, сироватка вважається дуже корисним кисломолочним продуктом. опис приготування: Перед вами проста покрокова інструкція, як приготувати млинці на сироватці. Найчастіше си...

Булочки з корицею в глазурі

Булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері)  — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Блинчики на дрожжах и воде

Блинчики на дрожжах и воде

Такие блинчики на дрожжах и воде в домашних условиях готовятся очень просто и, незважаючи на те, что это блюдо постной кухни, они действительно получаются нежными и вкусными! рекомендую спробувати! опис приготування: Незважаючи на те, что это постный рецепт, блинчики по этому рецепту прямо таю...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З н...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Млинці з куркою і маскарпоне

Млинці з куркою і маскарпоне

Пропоную приготувати млинцеві роли з пікантною гострою начинкою. Якщо раптом у вас залишилося кілька млинців, то така закуска буде вельми до речі: вона допоможе задіяти залежалися млинці. опис приготування: При приготуванні цієї страви можна експериментувати: маскарпоне можна замінити, наприкл...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...