Рецепти womanlife.com.ua
Млинці з м'ясом і сиром
Смачні та ситні млинці з м'ясом і сиром по достоїнству оцінять чоловіки - вони люблять м'ясні страви. Подавати млинці можна відразу ж після фарширування або ж після обсмажування в вершковому маслі. опис приготування: Смачні млинці можна приготувати якщо з'єднати в начинці два компонента: м'ясо...
Баклажани «трійка»
Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...
Бальзамічний соус
Бальзамічний соус стане в нагоді вам в багатьох стравах. Він підходить для рибних, м'ясних і овочевих інгредієнтів. Ви можете комбінувати його з іншими соусами або ж успішно використовувати для маринаду. опис приготування: Щоб приготувати смачний і ароматний соус, вам знадобиться чимало інгред...
Баклажан, запечений віялом в духовці
баклажани, запечені віялом в духовці з помідорами і сиром - відмінна закуска, яка завжди користується успіхом на святковому столі. Здивуйте своїх гостей незвичайним і дуже ефектним блюдом! опис приготування: баклажани, запечені віялом, стануть прекрасною і корисною альтернативою Тещин язик, ад...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Іноді у нас прокидається просто звірячий апетит, в такі моменти найчастіше уявляєш собі великий і смачний шматочок м'яса на своїй тарілці! Саме таким є біфштекс "; Шатобріан ";! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування біфштекса "; Шатобріан ";. Французьке м'ясо виходить про...
Рибний суп
Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
Млинці з персикової начинкою
Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...
Млинці в лимонної карамелі
Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...
Баклажани, фаршировані помідорами і сиром
Ще одне оригінальне і нехлопотно в приготуванні блюдо з баклажанів — це баклажани, фаршировані помідорами і сиром. влітку, в сезон цих овочів, готуємо це смачна страва регулярно. опис приготування: Пропоную вам ще одну ідею приготування смачної закуски з баклажанів. Цей рецепт баклажанів, фарш...
Бананове желе
Я розповім вам рецепт справжнього бананового желе. Домашнє бананове желе ви приготуєте з одинадцяти бананів! Уявіть, яким густим і смачним воно вийде. опис приготування: Приступимо до приготування бананового желе. Ще раз нагадаю, що банани краще брати стиглі, м'які. 1. Розімніть банани вилкою ...
Борщ с галушками
Пропоную приготувати на обід смачна страва — борщ с галушками. Якщо в будинку не виявилося хліба — саме час освоїти новий рецепт! опис приготування: звичайний борщ — це так просто і так буденно…розповім вам, як зробити борщ з галушками. Це воістину знахідка, особливо, коли в хаті ні шматочка х...
Біріані з куркою
Індійський плов — це щось! І готується він з куркою, імбиром і куркумою, зазвичай, по святах. Ділюся рецептом приготування «біріані» з куркою, буде смачно! опис приготування: «Біріані» можна приготувати не тільки з куркою, рецепт вже давно модернізували і готують зі свининою, яловичиною, мореп...
Бананові оладки на кефірі
Бананові оладки на кефірі готуються дуже швидко і легко. Ідеально підійдуть для сніданку, дозволяючи порадувати себе і близьких оригінальним і смачним блюдом. опис приготування: Залежно від особистих смаків, бананові оладки на кефірі можна подавати з медом, джемом або улюбленим сиропом, прикра...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Млинці «червоний оксамит»
Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...
Баклажани по-вірменськи на зиму
Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...
Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...
Австрийское печенье « Талеры »
Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...