Рецепти womanlife.com.ua

Млинці з м'ясом і сиром

Млинці з м'ясом і сиром

Смачні та ситні млинці з м'ясом і сиром по достоїнству оцінять чоловіки - вони люблять м'ясні страви. Подавати млинці можна відразу ж після фарширування або ж після обсмажування в вершковому маслі. опис приготування: Смачні млинці можна приготувати якщо з'єднати в начинці два компонента: м'ясо...

Баклажани з морквою і часником

Баклажани з морквою і часником

Хочу розповісти, як приготувати баклажани з морквою і часником. Ця страва цілком може стати вашим низькокалорійним, ситним і дуже корисним вечерею або обідом. смачно, а готувати просто! опис приготування: Такі баклажани з морквою і часником в домашніх умовах готуються легко, а виходять незмінн...

Абрикосовий топер

Абрикосовий топер

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Біла глазур для паски

Біла глазур для паски

Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...

Баклажани по-китайськи

Куряча грудка з овочами в мультиварці

Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...

Борщ з куркою

Борщ з куркою

Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим! опис приготування: Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Баклажани на зиму «Тещин язик»

Баклажани на зиму «Тещин язик»

З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. рецепт, який пропоную вам я, являємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком. опис приготування: Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якій приголомшливий пікантний с...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Булочки з корицею сінабон

Булочки з корицею сінабон

Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...

Пангасіус смажений

Пангасіус смажений

Урізноманітніть своє меню на кожен день новим блюдом: пангасіус смажений. Для приготування немає необхідності купувати додаткові інгредієнти, впоратися з приготуванням зможе навіть початківець. опис приготування: Спробуйте урізноманітнити меню смаженим на рослинній олії пангасіус. Дуже корисни...

Бабушкін паску

Бабушкін паску

У кожній сім'ї є свої улюблені рецепти: смачні оладки, бабусин борщ, рубані биточки й котлети, які так приголомшливе готувала ваша бабуся, і рецепт яких ви передасте своїм дітям. Найсмачніші страви завжди готуються дуже просто, так і з моїм рецептом, який дістався мені у спадок від моєї бабусі. Г...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Баклажани з перцем

Баклажани з перцем

Любителям баклажанів пропоную освоїти цікавий рецепт баклажанів з перцем. Виходить дуже смачна і ефектно виглядає закусочка. рекомендую! опис приготування: Ця страва подобається мені тим, що немає потреби смажити баклажани. Хто їх смажив, той знає, як багато масла вони вбирають в себе при смаж...

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...

Бісквіт з кавою і мигдалем

Бісквіт з кавою і мигдалем

Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Аджи-де-Галлина

Аджи-де-Галлина

Рецепт приготування курячого супу-пюре Аджи-де-Галліна. Спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Покласти курячі грудки, цибуля, морква, 2 зубчики часнику у велику каструлю, влити 2 літра води і повільно довести до кипіння на середньому вогні. зняти піну, зменшити вогонь до середньо-низько...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...