Рецепти womanlife.com.ua
Апельсинове варення п`ятихвилинка
Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...
Білковий крем для прикраси тортів
Серед великої різноманітності солодких кремів для випічки є ті, які особливо полюбилися більшості людей. І ви маєте їх знати, якщо любите випікати на свята для гостей і своєї сім'ї. опис приготування: Пропоную вам прочитати про те, як приготувати білковий крем для прикраси тортів. Простий і вс...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Білоруська полендвіца
Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі. опис приготування: У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Бісквітний торт з заварним кремом
якщо солодке — ваша слабкість, цей торт ризикує стати вашим улюбленим! І нема чого дивуватися, адже цей ніжний бісквіт з заварним кремом, вкритий шоколадною глазур'ю — справжнє задоволення! опис приготування: Ділюся з вами корисними знаннями, як зробити бісквітний торт із заварним кремом в дом...
Баранина тушкована з картоплею
Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...
Млинцевий пиріг
Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...
Бездрожжевой хлеб на солоде
Напевно, ні у однієї страви немає стільки різноманітних рецептів, як у хліба. Пропоную ще один — це бездріжджовий хліб на солоді, технічно рецепт простий, але вимагає витрати часу. опис приготування: Хліб за кількістю рецептів не зрівняється ні з яким блюдом. Як тільки людина навчилася його ви...
Баклажани, смажені в паніровці
м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...
Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...
Баклажани з волоськими горіхами на зиму
Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...
Brinčoba
Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля. опис приготування: Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у вел...
Брускетта з печеним гарбузом і фетою
Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...
Слоєний киш з шпинатом
Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...
Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
Боби з м'ясом в горщику
Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...
Баклажани по-арабськи
недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...
Грузинський сироп
Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...
Банановий зефір
Зефір можна готувати практично з самих різних фруктів і ягід і якщо ви ще не пробували банановий зефір, то дуже рекомендую його приготувати. Це дуже просто. опис приготування: Якщо ви ще жодного разу не пробували банановий зефір, дуже рекомендую його приготувати. Це дуже смачні ласощі, яке спо...