Рецепти womanlife.com.ua

Млинці на сироватці з яйцями

Млинці на сироватці з яйцями

Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Баклажани з моцарелою в духовці

Баклажани з моцарелою в духовці

Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...

Булочки з персиками і червоною смородиною

Булочки з персиками і червоною смородиною

Випічка зі свіжими фруктами - безсумнівний фаворит літнього столу! Пропоную спекти ніжні булочки з сирного тесту з персиками і червоною смородиною. Дуже смачно! опис приготування: Сирне тісто відмінно поєднується з фруктами. Для випічки булочок-рулетиков не слід щільно згортати тісто, щоб була...

Баклажановий соус

Смузі з петрушкою

Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...

Баклажани по-українськи

Баклажани по-українськи

Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи приготує дуже просто, а по популярності подібний рецепт поступається тільки знаменитої ікрі. Закуску цю їсти можна вже на наступний день. Дуже добре підходить для будь-якого випадку. опис приготування: Як приготувати баклажани по-одеськи? 1. баклажани промийте, поріжте на ...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Биск з гарбуза

Биск з гарбуза

Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Баклажани по-бухарски

Баклажани по-бухарски

Мінімум витраченого часу на приготування — максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски — рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Бакл...

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

У наш час люди стали приділяти все більше часу здоровому харчуванню. І, звичайно ж, корисні солодощі зараз в тренді! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів. опис приготування: дієтичні батончики — відмінний варіант, як зарядитися енергією і зберегт...

Бісквітна «Шарлотка» зі щавлем

Бісквітна «Шарлотка» зі щавлем

Незвичайне поєднання бісквітного тіста і соковитого щавлю робить таку випічку разюче гармонійної за смаком. Пиріг виходить дуже ніжним, в міру солодким і з легкою кислинкою. Варто спробувати! опис приготування: При приготуванні шарлотки зі щавлем важливо, щоб начинка і тісто були розподілені ш...

Бананово-горіхові вафлі

Бананово-горіхові вафлі

Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Баклажан з моцарелою

Баклажан з моцарелою

Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...

Млинці класичні тонкі

Млинці класичні тонкі

Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...