Рецепти womanlife.com.ua

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...

Бекаси з цвітної капусти

Бекаси з цвітної капусти

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...

Млинці з курячою грудкою

Млинці з курячою грудкою

Ніжна начинка з дієтичного курячого м'яса підійде всім членам сім'ї, навіть дітям. Пару млинчиків і чашка кави - найкращий сніданок, який додасть сил перед роботою. опис приготування: Приготування млинчиків з курячою грудкою почніть з приготування начинки. Для цього поріжте цибулю і гриби і об...

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Пиріг з шинкою і стручкової квасолею

Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачні баклажани з морквою і цибулею на зиму, найкраще запекти або обсмаж...

Білоруська полендвіца

Білоруська полендвіца

Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі. опис приготування: У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Баклажани з сиром в духовці

Баклажани з сиром в духовці

Пропоную вам згадати класичний рецепт баклажанів з сиром в духовці, який за часів наших мам і бабусь був справжньою прикрасою літнього столу. Часу з тих пір пройшло чимало, але чудовий смак страви від цього анітрохи не постраждав!;) опис приготування: баклажани вимити, видалити плодоніжки і на...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Баклажанова ікра

Баклажанова ікра

сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться! опис приготування: Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовува...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Баклажани кружечками в гострій приправі

Баклажани кружечками в гострій приправі

Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати баклажани кружечками в гострій приправі. Це досить швидко, просто, а головне - виходить неймовірно смачно! Відмінне блюдо для заготовки на зиму. опис приготування: Практично всі гострі заготовки на зиму в своєму складі мають баклажан. І це не дивно,...

Домовик (домовик)

Домовик (домовик)

Традиційний американський шоколадний пиріг! Пропоную вашій увазі класичний рецепт цього відомого десерту. Заходьте і обов'язково зберігайте рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось кардинально міняти не рекомендую. Поекспериментувати можна з добавками: додавайте будь-які інші г...

Баклажан з моцарелою

Баклажан з моцарелою

Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Борщ з підкопченими реберцями

Борщ з підкопченими реберцями

Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...

Ароматный яблочный пирог

Ароматный яблочный пирог

Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...