Рецепти womanlife.com.ua
Баранина з салатом з авокадо
Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...
Я., запечена в фользі в духовці
Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Салат «мімоза» з сардиною
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Баклажани смажені з цибулею і морквою
овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...
Млинцевий пиріг
Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...
Айвар
Популярне балканське блюдо. Готується з червоного солодкого перцю, подається як закуска. опис приготування: Приготування не складе великих труднощів. Баклажани і солодкий перець потрібно запекти в духовці, потім подрібнити за допомогою блендера, приправити і подавати як соус до м'ясних і рибни...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Брага з меду для самогону
Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...
Бухарская самса
Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...
Яловичина в татарській
Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...
Безе з ягодами
Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...
Банани в темпура
Готувати банани в темпура здогадалися японці — там взагалі цей спосіб обсмажування фруктів і овочів дуже популярний. Що ж, освоюємо і ми. опис приготування: Для тих, хто не знає, поясню: Панько — це такі панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них банани в темпура не зварила, інак...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
Бекмес з кавуна
З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...
Біфштекс з яловичини на сковороді
Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Бісквіт «Пряжене молоко»
Готувати бісквіт на молоці можна з додаванням яєць або без. Це ніжна заготовка для будь-якого торта. Особливий смак такого торту додасть пряжене молоко. Пропоную приготувати бісквіт "; Пряжене молоко ";. опис приготування: Як приготувати бісквіт, щоб він вийшов пишним, легким і смачним? Зовсім...