Рецепти womanlife.com.ua

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...

Алича з сіллю

Алича з сіллю

Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...

Млинці на вершках

Млинці на вершках

Млинці на вершках відрізняються від звичайних млинців ніжнішою текстурою, воно і зрозуміло — вершки жирніше молока! Приготуйте млинці на вершках, може бути, цей рецепт стане фірмовим. опис приготування: Млинці на вершках я випікаю тільки з якого-небудь особливого випадку, коли потрібні ніжні п...

Млинцевий торт з вершковим кремом

Торт рецепти «Майнкрафт»

Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

«двір замку» шоколадний

«двір замку» шоколадний

Готуйте алкогольні напої просто у себе на кухні. Магазинні алкогольні напої коштують великих грошей. Можна вдома приготувати ось такий "; Бейлиз ";. Вийде смачно і майже як в магазині. опис приготування: Ірландський "; Бейлиз" дуже смачний. Його люблять як чоловіки, так і жінки. Цей напій дуже...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бананово-кокосовий десерт з кремом кешью

Бананово-кокосовий десерт з кремом кешью

Рецепт ніжного кокосового десерту з шматочками бананів і кремом з горішків кешью. опис приготування: Зробити підстави десерту. Для цього змішати волоські горіхи і сіль в кухонному комбайні. Додати фініки і збивати 15-20 секунд. Додати сироп і збивати, поки суміш не стане липкою. Викласти отрим...

Ананас з м`ятним сиропом

Ананас з м`ятним сиропом

Ананас з м'ятним сиропом — чудовий десерт, який з м'яти і ананаса досить просто приготувати в домашніх умовах. Їдці будуть в непідробний захваті — я вам обіцяю! опис приготування: Стиглі і свіжі ананаси в наших географічних широтах — явище рідко, проте коли все-таки вдається відшукати гідний е...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді — дуже смачна закуска на швидку руку. Здорово подати її на пікніку свежеприготовленной, але ще смачніше вона на ранок. Освойте простий рецепт баклажан на сковороді — сподобається! опис приготування: Так як в моїй родині майже у всіх день народження святкується влітку, то...

Банано-яблучний коктейль

Банано-яблучний коктейль

Рецепт приготування коктейлю з банана і яблука. опис приготування: У блендері змішують заморожений банан, апельсиновий сік, яблуко і молоко. Суміш довести до однорідного стану. Влити коктейль по келихах і відразу ж подавати. Дуже корисний і поживний коктейль, дуже хороший для початку дня. за...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани спочатку обсмажуються кружечками, а потім змащуються майонезом з додаванням часнику і улюблених трав. Дуже ароматне і ситне блюдо. опис приготування: Приготуйте на закуску баклажани смажені з часником і майонезом. Вони смачні як теплими, так і холодними. Баклажани обсмажте кружечками...

Баклажани в клярі з часником

Баклажани в клярі з часником

Я дуже люблю цей рецепт приготування баклажанів в клярі з часником, тому і з вами поділюся з превеликим задоволенням! Дуже смачно і пікантно виходить, будь-який гарнір доповнить! раджу! опис приготування: Ось така чудова закуска виходить — баклажани в клярі з часником в домашніх умовах виходят...