Рецепти womanlife.com.ua
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...
Банановий пиріг в духовці
банановий пиріг, запечений в духовці, може стати як прекрасним початком дня, так і хорошим доповненням до вечірнього чаю. Банан дуже підходить для випічки пирогів — неймовірно ароматний і солодкий. опис приготування: Хочете здивувати своїх рідних смачним і незвичайним пирогом? Я розповім, як п...
Алича з сіллю
Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...
Брокколі з чилі і медом
Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...
Брага з яблук
Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...
Булочки з малиною і лимонної глазур'ю
Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...
Млинці з персикової начинкою
Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....
Баклажани з картоплею
Ще один рецептів висококалорійних, але дуже смачних баклажанів з картоплею. Тут ще й м'ясо присутній, так що вегетаріанцям краще не заглядати. А ось м'ясоїдам і любителям ситно поїсти — воно! опис приготування: Для мене велика перевага цього рецепта полягає в тому, що все можна приготувати на ...
Булочки з листкового тіста з сиром
На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю. опис приготування: З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять ...
Баранина з йогуртовим соусом
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...
Бісквіт під мастику
Цей шоколадний торт, що складається з бісквітних коржів, дуже простий у приготуванні. Його можна прикрасити на свій розсуд і бажанням. розповідаю, як приготувати бісквіт під мастику. опис приготування: Будь-торт вимагає прикраси, будь то торт до Дня Народження або без приводу. Є багато спосіб ...
Алкогольний коктейль з малини з травами
Рецепт приготування коктейлю з малиною, горілкою, вином, м'ятою і базиліком. опис приготування: відкладіть 16 ягід малини для прикраси. решта ягоди, цукор, м'яту і базилік покладіть у велику миску. додайте горілку, лимонний сік і вино. Вилийте суміш через сито в глечик, натиснувши на ягоди і т...
Брауні з білого шоколаду
Смачний і ніжний десерт — Брауні з білого шоколаду. Припаде до смаку навіть тим, хто не вважає себе ласунам. Готується просто і без особливого клопоту, сподіваюся рецепт вам сподобається. опис приготування: Спочатку брануні готували виключно з темним шоколадом і саме тому цей десерт перекладає...
Баклажани на зиму в мультиварці
Мінімальний склад інгредієнтів, кілька хвилин вільного часу — і ви зможете приготувати на зиму смачне і дуже корисне блюдо з баклажанів з зеленню. Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Такі баклажани можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Приготувати баклажани на зиму в муль...
Бабушкін пиріг з варенням
Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...
Булочки з родзинками
Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....
Млинці солоні
На Масляну або в будні раджу зробити млинці. Я пропоную солоні млинці з начинкою з моркви по-корейськи. Дуже смачно і оригінально. опис приготування: Готуємо тісто для млинців за класичним рецептом. Додамо в тісто для яскравості та оригінальності подрібнений шпинат. Смажимо млинці на розпечені...
Булочки з беконом і сиром
Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...