Рецепти womanlife.com.ua

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Баклажани з морквою

Баклажани з морквою

Ця швидка і апетитна закуска не раз виручала мене, коли на порозі раптом з'являлися несподівані гості. сподіваюся, простий рецепт баклажанів з морквою стане в нагоді і вам! опис приготування: У начинку для баклажанів можна додати також цибулю, болгарський перець, сир або помідори, але і прости...

Баранячі реберця в духовці

Баранячі реберця в духовці

баранячі реберця, запечені в духовці - це надзвичайно смачно! Таке блюдо чудово підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл! опис приготування: Приготуйте баранячі реберця в духовці за цим рецептом! Такий обід припаде до смаку всім любителям смачно поїсти! Баранячі реберця прекрасно по...

Бананово-яблучний смузі

Бананово-яблучний смузі

Прекрасний рецепт очищає свіжого коктейлю! те? що потрібно для тих, що худнуть і стежать за фігурою панянок! Можна використовувати як повноцінну заміну сніданку. опис приготування: Потрібна термінова чистка організму? Не питання! Спробуйте приготувати бананово-яблучний смузі! Напій з яблука і ...

Млинці на воді тонкі

Пісочний пиріг з чорною смородиною

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Бездрожжевые пончики

Бездрожжевые пончики

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати бездріжджові пончики. Для отримання пишної випічки зовсім не обов'язково використовувати дріжджі. І сьогодні я вам це доведу! Смачний десерт всім на радість! опис приготування: Випічка без дріжджів вважається більш корисною. І тому сьогодні я виріш...

Борщ з чорносливом

Борщ з чорносливом

Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...

Банановий пудинг

Банановий пудинг

Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...

Млинці з висівками

Млинці з висівками

Приготуйте корисні млинці з висівками на сніданок. Полийте медом і подавайте! Готуються такі млинці швидко і просто. пробуємо! опис приготування: Змішайте всі інгредієнти для тіста в мисці. Сковороду гарненько розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Розподіліть млинцеве тіс...

Біфштекс з грибами

Біфштекс з грибами

Рецепт приготування м'ясного біфштекса з грибами і сметаною. опис приготування: Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а пот...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Баклажани з м'ясом

Баклажани з м'ясом

Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...