Рецепти womanlife.com.ua
Баранина з йогуртовим соусом
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...
Баклажани в горіховому соусі
Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...
Млинці з курячою печінкою і грушею
Млинці з курячою печінкою і грушею — це дуже оригінальні млинці з вельми незвичайним смаком. Розходяться зі столу, як правило, з великим успіхом. Спробуйте! опис приготування: Коли звичайні млинці вже сидять в печінках, спробуйте млинці з курячою печінкою і грушею Вибачте за тавтологію, але ді...
Адигейський сир на грилі
Універсальна закуска з ніжним смаком і пікантним ароматом. Сир смачний в гарячому і в холодному вигляді. Подавайте його з келихом вина і овочевий нарізкою. опис приготування: Пропоную приготувати адигейський сир на грилі. Закуска проста в приготуванні, але дуже смачна! Сир можна нарізати кубик...
Різдвяний калач
Популярна закуска з баклажанів. Для її приготування спочатку смажать баклажани, дають їм трохи охолонути, змащують майонезом і подають в теплому або холодному вигляді. опис приготування: Підсмажте кільця баклажанів і подайте їх гіркою, змастивши смачним майонезом. Можна додати часнику, зелений...
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Домовик з бананом
У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...
Батончик сникерс
Хочу поділитися рецептом приготування батончика Снікерс в домашніх умовах. Виходить смачне і всім знайоме ласощі, яке майже нічим не відрізняється від магазинного аналога. рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування батончика Снікерс в домашніх умовах досить простий і вже точно подарує ...
Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...
Баранячі голяшки з овочами
Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Австралійське тістечко
Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...
Бефстроганов з кропом
Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...
Борщ на зиму з капустою
Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...
Biskvitnoe тісто
Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...
Античный римский пирог
Античный римский пирог прост в приготовлении, але дуже смачний. Розсипчасте пісочне тісто, творожный слой и вишневое варенье — выпечка на скорую руку для семейного чаепития. опис приготування: Сладкий пирог с творожной начинкой и прослойкой любимого варенья. Вишневое варенье можно заменить на ...
Бісквітна «Шарлотка» зі щавлем
Незвичайне поєднання бісквітного тіста і соковитого щавлю робить таку випічку разюче гармонійної за смаком. Пиріг виходить дуже ніжним, в міру солодким і з легкою кислинкою. Варто спробувати! опис приготування: При приготуванні шарлотки зі щавлем важливо, щоб начинка і тісто були розподілені ш...
Біскотті (Біскотті)
Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...