Рецепти womanlife.com.ua
Млинцевий торт з варенням
Перетворіть звичайні млинці в надзвичайно смачний млинцевий тортик. Це дивовижне ласощі, яке сподобається не тільки дітям, але і порадує дорослих. З таким блюдом звичайний день стане святковим. опис приготування: Моя племінниця жахлива ласун. Одного разу я потрапив до них на Масляну — сезон мл...
Аджика з морквою і помідорами
Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...
Боби з артишоками
Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
«мімоза» з горбушей
Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...
Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...
Безе для прикраси тортів і тістечок
Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...
Braun від Nuta
Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...
Британські ягідні Сконе
Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе. опис приготування: Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Бри...
Абрикосовий топер
Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...
Бісквітний яблучний пиріг
Бісквітний яблучний пиріг готується легко і швидко. Виходить він пишний, ніжний, смачний і відрізняється захопливою яблучним ароматом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквітний яблучний пиріг. опис приготування: Бісквітний яблучний пиріг здатний прикрасити будь-який стіл, він прекрас...
Бобовий суп «маш»
Рецепт приготування першої страви з яловичиною та квасолею. опис приготування: Ретельно промити квасолю кілька разів. Закип'ятити на середньому вогні невелику каструлю з 3 чашками води. Додати квасолю і варити до пом'якшення. Злийте воду і відкладіть в сторону. Поки вариться квасоля, наріжте м...
«Афінський» салат
Греція славиться не тільки оливками або «Грецьким салатом», ви можете зробити і інші національні страви. розповім, як приготувати «Афінський» салат, що робиться з рису, індички і оливок. опис приготування: Салат ситний і смачний, такий готується без майонезу, а заправляється оливковою олією, я...
Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...
Млинці з пшоняної каші
яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...
Банановий пудинг
Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...
Апельсинове варення п`ятихвилинка
Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...
Брауні з сиром
Завжди любила сир у випічці. Причому він однаково гарний і в закусочних варіаціях, і в солодких. А в цьому рецепті йде поєднання двох сортів, які дарують не тільки смак, але і м'яку структуру. опис приготування: подивіться, як приготувати Брауні з сиром. Спочатку мені здавалося, що вийде щось ...
Баклажани по-арабськи
недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...
Бобовий соус
Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...