Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бананове морозиво

Бананове морозиво

бананове морозиво — одне з найсмачніших і легко готуються морожених в домашніх умовах! Для того, щоб приготувати його знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. опис приготування: Бананове морозиво готується досить просто і швидко, головне не забути на ніч заморозити банани. Якщо Ви любите моро...

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...

Бисквит на кипятке

Салат «блондинка»

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Апельсиновий салат

Апельсиновий салат

Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Банановий чізкейк в мультиварці

Банановий чізкейк в мультиварці

Пропоную вашій увазі дивно ніжний, ароматний і зовсім нескладний десерт — банановий чізкейк в мультиварці. опис приготування: Легкий і смачний банановий чізкейк в мультиварці можна приготувати не тільки в будні, але і на святковий стіл. Цей десерт надзвичайно ніжний і дуже ароматний. Сир— 4...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Болгарське лечо «Глобус»

Болгарське лечо «Глобус»

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи

Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою! опис приготування: Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я ...

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб можна зробити по-різному, наприклад, додавши до нього замість звичайного молока кокосове або мигдальне. Мені сподобався варіант, як приготувати банановий хліб з кокосовою стружкою. опис приготування: Один маленький рада: використовуйте банани, які вже трохи почорніли. вони м'якш...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Булочки «жайворонки»

Булочки «жайворонки»

Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...