Рецепти womanlife.com.ua

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Блинчики с творогом в духовке

Блинчики с творогом в духовке

Для детей и взрослых предлагаю отличный рецепт приготовления блинчиков с творогом в духовке. Благодаря запеканию, вони виходять соковитими, вкусными и с хрустящей корочкой — даний смакота. опис приготування: Готовить блинчики с творогом в духовке в домашних условиях — это быстро и довольно удо...

Биточки крабові

Биточки крабові

Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром. опис приготування: Рецепт биточків крабових з фото — це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке часто готують також з овочі...

Млинці на газованій воді

Запіканка картопляна з консервами

Млинці на газованій воді виходять повітряними, з невеликими дірочками, дуже симпатичні і ніжні на смак. опис приготування: Млинці на газованій воді дуже економічне блюдо, а головне — напекти купу млинців можна за 15-20 хвилин. Для змішування борошна і води використовуйте блендер. Щоб млинці н...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Закуски з млинців завжди виглядають дуже святково і красиво, тому хочу розповісти, як приготувати млинцеву закуску (смачну і оригінальну). Млинці виходять різнокольоровими, яскравими і смачними. опис приготування: Величезний плюс млинцевих закусок в тому, що начинку для них можна кожен раз роб...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Биск з гарбуза

Биск з гарбуза

Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Булгур з баклажанами

Булгур з баклажанами

Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...

Млинцеві роли з сьомгою

Млинцеві роли з сьомгою

Для святкового столу в качесте вишуканої закуски прекрасно підійде цей рецепт приготування млинцевих ролів з сьомгою, соусом і авокадо. Хочете побалувати себе смачненьким? запам'ятовуйте! опис приготування: Приготувати млинцеві роли з сьомгою в домашніх умовах можна з сирним сиром або будь-яки...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Бананово-малиновий смузі

Бананово-малиновий смузі

Рецепт приготування річного коктейлю "; Смузі" з молока, бананів і малини. кількість порцій: 2 кубики льоду— 2 штуки молоко— 1/2 склянки банан— 1 штука малина— 1/2 склянки шоколадний крем— 1 штука складові: Залити молоко в блендер і додати лід. Додати банан. Додати малин...