Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами — відмінне поєднання для того, щоб приготувати чудову запіканку на вечерю. До речі, вечерю вийде в італійському стилі! Дуже смачно, ситно і без м'яса. переконайтеся самі! опис приготування: Баклажани з грибами — чудовий союз, Котрий, приправивши помідорами і сиром, стає ще ...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Баклажани в мікрохвильовці

Баклажани в мікрохвильовці

Чи знали ви, що овочі можна готувати в мікрохвильовці, і вони виходять менш жирними, але зберігають всі свої корисні властивості? даю рада, як приготувати баклажани в мікрохвильовці — вийде смачно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати баклажани в мікрохвильовці, — це приголо...

Безалкогольний глінтвейн

Суп рецепти «Пити»

Такий напій насправді приготувати дуже просто, так як вам знадобиться всього лише сік і прянощі для аромату і смаку! Він відмінно підходить для холодного час року, так як дуже зігріває. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати безалкогольний глінтвейн, дуже ароматний і зігрів...

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі — чи не найпростіший спосіб приготувати цей овоч. Найпростіший, але не найгірший — блюдо виходить дуже ніжним і пікантним. опис приготування: Баклажани на грилі — страва, від якого віє Середземномор'ям. баклажани, оливкова олія, часник, базилік… нерозумно, що це блюдо відмін...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Апельсиновий салат

Апельсиновий салат

Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...

Баклажани по-українськи

Баклажани по-українськи

Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...

Млинці з печінкою

Млинці з печінкою

Ділюся з вами чудовим святковим рецептом приготування млинців з печінкою. Виходить відмінна закуска на святковий стіл! смачно! опис приготування: Рецепт приготування млинців з печінкою мені дуже подобається, куряча печінка набагато ніжніше яловичої, не має характерного присмаку, який не всі лю...

Баклажани запечені в духовці

Баклажани запечені в духовці

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармська дозволять побувати в Італії, поблизу однойменної річки. Темпераментні люди і чудова їжа — ось, що вас чекає на узбережжі Парми. А поки отримаємо задоволення смачними баклажанами. опис приготування: Баклажани по-Пармська готуються наступним чином. Баклажани злегка обсмажує...

Баклажани консервовані на зиму

Баклажани консервовані на зиму

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Млинці шпинатові

Млинці шпинатові

шпинат — не тільки корисний продукт, але і красиве доповнення до звичних страв. так, якщо шпинат додати в тісто для галушок або млинчиків, то кінцевий продукт набуває зеленуватий відтінок. опис приготування: Готуємо класичне тісто для млинців, додаємо в нього подрібнений шпинат — свіжий або за...

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...