Рецепти womanlife.com.ua
Домашній лимонад з лимона і апельсина
тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль. опис приготування: Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати біль...
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...
Апельсиновий крем
апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...
Баклажан по-грецьки
Такий рецепт приготування баклажана по-грецьки мені подобається тим, що як закуска підходить до будь-якого гарніру як в гарячому, так і в холодному вигляді. А часу на приготування при цьому йде мало! опис приготування: Просте в приготуванні і дуже смачне блюдо! пробуємо! баклажани— 2 штуки Ц...
Крем з рікотти для капкейков
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати млинці на кефірі з манкою. Цим рецептом я користуюся вже більше 10 років. З самого першого разу у мене вийшли гарненькі і м'які млинці. тісто просте. опис приготування: Завдяки кефіру основі наші млинці виходять дуже пишними. Також я додала в тісто соду. ...
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...
Стегно куряче на кістці
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...
Млинці з фруктами
Млинці з фруктами — відмінний десерт, який може зробити будь-яка господиня. Млинці з фруктами можна приготувати на недільний сніданок або на дитячий день народження. опис приготування: Млинці можна робити з будь-якими фруктами. Саме ідеальне поєднання — це млинці з полуницею, для більшого шик...
Боби з артишоками
Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...
Бананові мафіни з цукатами
Бананова м'якоть дає дивовижний аромат, кекси і мафіни виходять ніжними, пухнастими, в міру здобними. Бананові мафіни з цукатами ідеальні для перекусу або чаювання з подружками. опис приготування: Ніжні бананові маффіни з прекрасним ароматом і смаком, в міру солодкі, в міру здобні, з характерн...
Едді кримське
Едді кримське — проста в приготуванні, але королівська за смаком закуска. Готується вона в духовці. Подається з маслом або майонезом. Баклажани по-кримськи підійдуть і тим, хто рахує калорії. опис приготування: Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і п...
Бефстроганов з грибами і вершками
Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...
Баранячі реберця
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...
Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...
Млинці на сироватці тонкі
Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...
Млинці з бринзою
Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...
Бруност (коричневий сир)
У цього норвезького сиру дуже незвичайний смак і колір, проте він точно припаде до смаку кожному! Це традиційний простий рецепт, і для його приготування потрібно всього два інгредієнти! опис приготування: Такий традиційний норвезький сир обов'язково повинна вміти приготувати кожна господиня, а...
Брізолі з вафлями
Як ви думаєте, що буде, якщо поєднати м'ясний фарш, вафлі та яєчний кляр? Все дуже просто, вийде неймовірно смачна страва під назвою брізолі з вафлями, оригінальне і легке у виконанні. опис приготування: З цим рецептом приготування бризолу з вафлями мене познайомила моя подруга, за що я їй ду...
Булочки на сніданок з яйцем і начинкою
Запечені булочки з яйцем і начинкою на вибір - це чудовий сніданок для великої кількості людей. Якщо вам подобаються рідкі жовтки, стежте за тим, щоб вони не затверділи в духовці. опис приготування: В якості начинки для булочок ви також можете використовувати помідори черрі, петрушку, чебрець,...
Брошет з курки
брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...