Рецепти womanlife.com.ua
Біляші класичні
Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся! опис приготування: Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яс...
Борщ по Дюкану
любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...
Брауні з гарбуза
Цей Брауні оцінять любителі гарбуза і шоколаду, десерт перевершив всі мої очікування і тепер він підкорює моїх гостей. дивіться, я покажу вам, як приготувати "; Брауні з гарбуза ";! опис приготування: Хочете здивувати гостей цікавим пирогом? Приготуйте американський пиріг "; Брауні з гарбуза "...
Брики
рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...
Пиріжки з лаваша з сиром
Хочу поділитися з вами дуже швидким рецептом смузі з високим вмістом кальцію. Підійде для сніданку і як десерт для дітей:) опис приготування: вітамінні напої, створені на основі бананів, допомагають організму людини виробляти серотонін, який є гормоном щастя і радості. Смачний «компонент щастя...
Аджика без закачування
Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...
Млинці з кабачків для дітей
Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...
Яловичина в татарській
Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...
Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...
Балик з амура
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...
Боби з м'ясом в горщику
Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...
Баклажани, смажені в паніровці
м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...
Баклажани з часником солоні
Все-таки приємно взимку поїсти овочів з грядки. Тому соління і заготовки взимку так популярні. Хоча пропоноване блюдо таке смачне, що його захочеться з'їсти відразу ж. опис приготування: Я описала, як приготувати баклажани з часником солоні, нижче. Це проста закуска, в якій можна поексперимент...
Бездріжджове солодке тісто
Для тих, хто не уявляє свого життя без домашньої випічки, хочу запропонувати дуже цікавий і абсолютно нескладний спосіб, як приготувати бездріжджове солодке тісто. рекомендую спробувати! опис приготування: Відразу хочу звернути увагу на те, що на заміс тесту піде не більше 10 хвилин, однак пер...
Бананові мафіни з шоколадом
Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...
Булочки з горіхами і родзинками
Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...
Булочки на швидку руку без дріжджів
Прекрасні смачні булочки на швидку руку без дріжджів будуть як не можна до речі до чаю або кави. Дивимося рецепт домашньої випічки - і готуємо разом! опис приготування: Дуже прості булочки або, як їх називають іноді - пампушки, готуються швидко і без дріжджового тіста. Вам знадобляться збиті в...
Азіатський шашлик з яловичини
Рецепт приготування шашлику з яловичини по-азійському з медом, соєвим соусом, каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлю з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі д...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...