Рецепти womanlife.com.ua

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Баклажани в клярі з сиром

Баклажани в клярі з сиром

Баклажани в клярі з сиром — прекрасна закуска, вона зазвичай подобається всім. Готуються баклажани дуже швидко, особливо якщо у вас є хороша посуд для фритюру, в якому потрібно смажити баклажани. опис приготування: Баклажани в клярі з сиром — це дуже смачно! Мені здається, що всі страви, куди...

Батончики без випічки

Батончики без випічки

Ділюся рецептом корисних батончиків без випічки, якими можна підкріпитися під час трудового дня. У складі немає цукру, тільки натуральна солодкість. Вони добре насичують і заряджають енергією! опис приготування: Докладніше, як приготувати батончики без випічки, я розповім нижче. Для цього реце...

Биточки крабові

Торт рецепти «Майнкрафт»

Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром. опис приготування: Рецепт биточків крабових з фото — це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке часто готують також з овочі...

Британський Різдвяний кекс

Британський Різдвяний кекс

В європейських країнах до святкування Різдва підходять з усією відповідальністю. є рецепти, які передаються з покоління в покоління. Ця випічка якраз з подібних традиційних варіантів. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати Британський Різдвяний кекс. Його також називають фруктови...

Березовий квас з родзинками

Березовий квас з родзинками

Підбадьорливий і освіжаючий напій в літню спеку просто на вагу золота. Я розповім, як приготувати березовий квас з родзинками, який чудово втамовує спрагу. Не пропустіть час збору березового соку! опис приготування: Такий квас можна зберігати до осені. Про його користь відомо багато: він благо...

Апельсиновий кекс в мультиварці

Апельсиновий кекс в мультиварці

Апельсиновий кекс в мультиварці виходить пишним, ніжним, вологим, пахне свіжістю і цитрусами. Просто тане в роті! Такий кекс піде дуже швидко. благо, в мультиварці готувати просто і швидко. опис приготування: Як приготувати апельсиновий кекс в мультиварці? 1. Відокремте білки від жовтків в різ...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Млинцеві равлики з грибами

Млинцеві равлики з грибами

Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...

Млинці з крабовими паличками

Млинці з крабовими паличками

З начинкою з крабових паличок млинці виходять дуже легкими і смачними. Їх можна запросто взяти з собою в дорогу або на роботу в якості перекусу. дивіться рецепт. опис приготування: Приготування млинчиків з крабовими паличками не займе у вас багато часу. Приготуйте за вашим рецептом млинці. від...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Баклажани в клярі з часником

Баклажани в клярі з часником

Я дуже люблю цей рецепт приготування баклажанів в клярі з часником, тому і з вами поділюся з превеликим задоволенням! Дуже смачно і пікантно виходить, будь-який гарнір доповнить! раджу! опис приготування: Ось така чудова закуска виходить — баклажани в клярі з часником в домашніх умовах виходят...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Банановий хліб

Банановий хліб

Банановий хліб відмінно підходить для вечірнього десерту або полудня. Готується він близько двох годин. Для бананового хліба знадобляться два-три перестиглих банана, мука, олія, цукор і яйця. приступаємо! опис приготування: Банановий хліб подобається мені своїм ніжним смаком і горішками. Випік...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Австрійський листковий салат

Австрійський листковий салат

Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...