Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-таїландськи

Баклажани по-таїландськи

Хочу з Вами поділитися рецептом баклажан по-таїландських — пікантного і смачної страви для любителів азіатської кухні і не тільки. опис приготування: Азіатська кухня — це завжди специфічні страви на любителя. Проте, можна завжди знайти щось і для себе. Так як я люблю баклажани, цей рецепт прип...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Bražka на пшеницю

Bražka на пшеницю

Якщо ви раптом вирішите робити домашній самогон, то кращої основи, ніж бражка на пшениці ви не придумаєте. Тому, раджу запам'ятати рецепт бражки на пшениці і записати в куховарську книгу! опис приготування: Існує багато різних рецептів браги, не тільки на пшеницю. Якщо ви вирішили саме пшеничн...

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи

Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою! опис приготування: Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я ...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...

Булочки для хот-догів

Булочки для хот-догів

Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

Брізоль з кальмарів

Брізоль з кальмарів

Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай ​​або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...