Рецепти womanlife.com.ua

Пангасіус смажений

Пангасіус смажений

Урізноманітніть своє меню на кожен день новим блюдом: пангасіус смажений. Для приготування немає необхідності купувати додаткові інгредієнти, впоратися з приготуванням зможе навіть початківець. опис приготування: Спробуйте урізноманітнити меню смаженим на рослинній олії пангасіус. Дуже корисни...

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...

Бекмес класичний

Бекмес класичний

Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай ​​або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...

Баклажани з шинкою

Баклажани з шинкою

Соковиті баклажани з овочами і апетитною шинкою. У вас вже слинки потекли, правда? Тоді поспішіть записати рецепт приготування баклажанів з шинкою. опис приготування: Багатьом не подобається специфічний смак баклажанів, але все залежить від приготування. Заздалегідь потрібно їх посолити гарнен...

Баранина в казані

Рецепти салат «літній»

Казанок годиться не тільки для приготування в похідних умовах. У ньому можна зробити дуже смачне перше або друге блюдо у себе у дворі. Поділюся смачним рецептом, як приготувати баранину в казані. опис приготування: Для приготування всі інгредієнти нарізаю і складаю в казанок, потім довго тушу ...

Баклажани з базиліком на зиму

Баклажани з базиліком на зиму

Настійно рекомендую приготувати баклажани з базиліком на зиму. рецепт простий, але дуже вдалий! Закуска виходить дуже смачна, робіть, не пошкодуєте! опис приготування: Взимку цей салат добре використовувати як гарнір або закуски, а під час посту, як самостійну страву. Готується дуже просто, а ...

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...

Баранина тушкована по-арабськи

Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Вірменський торт мікадо

Вірменський торт мікадо

Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Барбекю з баранини з кінзою

Барбекю з баранини з кінзою

Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Млинці з бринзою

Млинці з бринзою

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Борщ збірний

Борщ збірний

Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...

«Барілла» макарони

«Барілла» макарони

Усім шанувальникам італійської кухні пропоную взяти на замітку цей дуже цікавий варіант, як приготувати "; Барілла" макарони з смаженими грибами, гарбузом і сиром. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити "; Барілла" макарони смачно і просто, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Пенне...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Млинці з ліверної ковбасою

Млинці з ліверної ковбасою

Сьогодні будемо готувати млинці з ліверної ковбасою. На мою думку, у цих млинчиків свій неповторний смак, який дуже сподобається тим, хто любить печінку і паштети. опис приготування: Я дуже люблю млинці з ліверної ковбасою. Начинка виходить такою ніжною, що прямо таки тане в роті. чарівне відч...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...

Бісквітний пиріг в мультиварці

Бісквітний пиріг в мультиварці

Готувати в мультиварці — це легко і просто! особливо пироги — пропоную вам подивитися як приготувати смачний бісквітний пиріг в мультиварці з соковитою ягодою. Запишіть рецепт в куховарську книгу! опис приготування: Бісквітний пиріг з ягодами — це один з найпопулярніших десертів. Можете смілив...