Рецепти womanlife.com.ua

Адигейський сир з помідорами

Адигейський сир з помідорами

Хочете спробувати щось новеньке до приївся гарнірів? Тоді рекомендую дізнатися, як приготувати адигейський сир з помідорами. легко, швидко і смачно, тільки заради цього такий сир коштує купити. опис приготування: спосіб, як зробити адигейський сир з помідорами, досить простий, але на смак вихо...

Баклажани з морквою і часником на зиму

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...

Баклажани на багатті

Баклажани на багатті

Овочі на грилі можна готувати по-різному, все залежить від їх маринування. В даному рецепті баклажани виходять дивно смачними, оскільки не тільки маринуються, але і подаються з соусом з томатів. опис приготування: Якщо ви збираєтеся разом з друзями на природі, то обов'язково приготуйте баклажа...

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг готується легко і швидко. Виходить він пишний, ніжний, смачний і відрізняється захопливою яблучним ароматом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквітний яблучний пиріг. опис приготування: Бісквітний яблучний пиріг здатний прикрасити будь-який стіл, він прекрас...

Бабушкін пиріг з варенням

Бабушкін пиріг з варенням

Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Баклажани з лисичками в духовці

Баклажани з лисичками в духовці

Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...

Білкові мафіни

Білкові мафіни

Смачні та апетитні білкові маффіни з шинкою і сиром - прекрасна закуска для дружньої вечірки, до того ж вони готуються буквально за 20 хвилин при наявності необхідних продуктів на вашій кухні! опис приготування: Рум'яні білкові маффіни можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік. Го...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Банановий зефір

Банановий зефір

Зефір можна готувати практично з самих різних фруктів і ягід і якщо ви ще не пробували банановий зефір, то дуже рекомендую його приготувати. Це дуже просто. опис приготування: Якщо ви ще жодного разу не пробували банановий зефір, дуже рекомендую його приготувати. Це дуже смачні ласощі, яке спо...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Булочки з листкового тіста з сиром

Булочки з листкового тіста з сиром

На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю. опис приготування: З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять ...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Баклажани зі свининою по-китайськи

Баклажани зі свининою по-китайськи

Класична китайська комбінація - це свинина зі спеціями і баклажанами. Цю страву можна зустріти в будь-якому ресторані, де є китайська кухня. Традиційно це блюдо готується гострим. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати баклажани зі свининою по-китайськи? Ця страва - одне з найп...