Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Борщ збірний

Борщ збірний

Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...

Блинчики из печенки

Блинчики из печенки

Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Brinčoba

Картопляне рагу з куркою

Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля. опис приготування: Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у вел...

Биточки рибні

Биточки рибні

Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток. опис приготування: Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з виб...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Брауні з карамеллю

Брауні з карамеллю

любителі шоколаду, радійте. Для вас є відмінна ідея, як зробити Брауні з карамеллю. неймовірно апетитний, солодкий і дуже смачний десерт для всієї родини. опис приготування: Приготувати такий "; Брауні" з карамеллю в домашніх умовах можна з маком, горіхами або навіть сіллю, наприклад, для люби...

«білий» салат з курячою грудкою

«білий» салат з курячою грудкою

Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...

Баклажани смажені з кінзою

Баклажани смажені з кінзою

Відмінна закуска на святковий стіл. Рекомендую всім господарочкам рецепт баклажанів смажених з кінзою, якщо хочете приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених з кінзою найкраще брати невеликі і акуратні баклажани. Раджу до кінзи додати ще кріп. До ре...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...

Kobler Абрикосовий

Kobler Абрикосовий

Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...

Бісквіт з бананом

Бісквіт з бананом

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей. опис приготування: Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій п...

Млинці «тигри»

Млинці «тигри»

Дуже простий і забавний рецепт, який напевно сподобається вашим гостям. Ці ефектні млинці готуються дуже швидко, при чому ви можете використовувати, заздалегідь спечені млинці. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування млинців "; Тигренят ";. Звичайні мли...

Бананове ескімо

Бананове ескімо

Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...

Білий амур

Білий амур

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...

Млинці з морепродуктами

Млинці з морепродуктами

Доброго дня. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати млинці з морепродуктами або пучімге, як їх ще називають. Це традиційні корейські млинці. Так, так, саме корейські. Отже, читаємо і готуємо. опис приготування: Готові млинці прикрасьте свіжими овочами. Можна подавати їх з різними соусам...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи

Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...