Рецепти womanlife.com.ua

Банани в темпура

Банани в темпура

Готувати банани в темпура здогадалися японці — там взагалі цей спосіб обсмажування фруктів і овочів дуже популярний. Що ж, освоюємо і ми. опис приготування: Для тих, хто не знає, поясню: Панько — це такі панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них банани в темпура не зварила, інак...

Борщ на курячому бульйоні

Борщ на курячому бульйоні

Це прекрасний дієтичний борщ, приготований на основі курячого бульйону. Блюдо ідеально зігріває в холодну пору року, що дуже актуально в осінньо-зимовий період. Простий і смачний обід! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування борщу на курячому бульйоні. За рахунок того, що кур...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баранина в арабському стилі

Баранина в арабському стилі

Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...

Brinčoba

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля. опис приготування: Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у вел...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною

Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...

Бабушкін персиковий пиріг

Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...

Баклажани в пароварці

Баклажани в пароварці

Овочі на пару представляються вам не самої апетитною їжею? дуже даремно, адже для того, щоб дізнатися справжній смак баклажанів, їх потрібно хоч раз приготувати в пароварці! опис приготування: Пароварка не тільки зберігає максимум вітамінів та інших корисних речовин, а також дозволяє готувати ...

Баклажани в клярі з сиром

Баклажани в клярі з сиром

Баклажани в клярі з сиром — прекрасна закуска, вона зазвичай подобається всім. Готуються баклажани дуже швидко, особливо якщо у вас є хороша посуд для фритюру, в якому потрібно смажити баклажани. опис приготування: Баклажани в клярі з сиром — це дуже смачно! Мені здається, що всі страви, куди...

Млинці з курячою печінкою і грушею

Млинці з курячою печінкою і грушею

Млинці з курячою печінкою і грушею — це дуже оригінальні млинці з вельми незвичайним смаком. Розходяться зі столу, як правило, з великим успіхом. Спробуйте! опис приготування: Коли звичайні млинці вже сидять в печінках, спробуйте млинці з курячою печінкою і грушею Вибачте за тавтологію, але ді...

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...

Білковий крем для капкейков

Білковий крем для капкейков

Хочу поділитися рецептом універсального білкового крему. Він відмінно підходить для багатьох видів випічки, особливо добре прикрашати ними капкейкі, тому що крем стабільний і тримає форму. опис приготування: Приготувати шоколадні капкейкі з білковим кремом дуже просто, а випічка при цьому вихо...

Домашній лимонад з лимона і апельсина

Домашній лимонад з лимона і апельсина

тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль. опис приготування: Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати біль...

Млинці з кабачків для дітей

Млинці з кабачків для дітей

Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Білий амур

Білий амур

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Баклажани фрі

Баклажани фрі

баклажани фрі — приголомшлива закуска! Не вимагають особливих зусиль і не займають багато часу. Подавайте баклажани фрі з вашим улюбленим соусом. опис приготування: ви переконаєтеся, що баклажани фрі — прекрасна, смачна закуска, а головне, дуже проста і швидка в приготуванні. До цієї закуски в...