Рецепти womanlife.com.ua

Яєчня з помідорами та базиліком

Яєчня з помідорами та базиліком

Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Bagehot Маргарита

Буряк під соусом

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Бісквітний пиріг в мультиварці

Бісквітний пиріг в мультиварці

Готувати в мультиварці — це легко і просто! особливо пироги — пропоную вам подивитися як приготувати смачний бісквітний пиріг в мультиварці з соковитою ягодою. Запишіть рецепт в куховарську книгу! опис приготування: Бісквітний пиріг з ягодами — це один з найпопулярніших десертів. Можете смілив...

Млинці з ікрою

Млинці з ікрою

раніше, в Стародавній Русі, такі млинці готували і їли з ікрою дуже часто, тоді ікра не вважалася делікатесом. Спробуйте такі млинці: вони дуже смачні і прості в приготуванні. опис приготування: Тісто для млинців раджу приготувати, строго дотримуючись рецептом. Якщо у вас не виявилося ікри, н...

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи приготує дуже просто, а по популярності подібний рецепт поступається тільки знаменитої ікрі. Закуску цю їсти можна вже на наступний день. Дуже добре підходить для будь-якого випадку. опис приготування: Як приготувати баклажани по-одеськи? 1. баклажани промийте, поріжте на ...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Рецепт приготування батончиків «Мюслі» з вівсяних пластівців, фініків, горіхів кешью, кленового сиропу і кориці. опис приготування: Це хрустке корисне ласощі припаде до душі всієї сім'ї. До того ж в батончиках мінімум калорій. За цим рецептом у вас вийде 16 батончиков. фініків без кісточок— ...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...

Букет з овочів своїми руками

Букет з овочів своїми руками

Хочете долучитися до сучасних тенденцій в кулінарії і зробити приголомшливий подарунок для своїх близьких і рідних? Це неймовірно оригінально, яскраво, смачно і насправді зовсім нескладно. опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати букет з овочів своїми руками. Використовувати ви мож...

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Баклажани по-віденськи

Баклажани по-віденськи

Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо! опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ...

Бастурма з індички з коньяком

Бастурма з індички з коньяком

Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...