Рецепти womanlife.com.ua

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Букет Гарні

Букет Гарні

Використовується дуже часто, він додає смак багатьох страв. основний принцип — зробити невеликий пучок трав і зв'язати їх в зелену цибулю-порей. опис приготування: звичайно, краще використовувати свіжий, але ви можете зробити і заморозити "; букет" в герметичному пакеті в морозильнику. Лавр...

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Банановий хліб з горіхами

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Цей рецепт дуже простий і неймовірно смачний. Подавати можна як на сніданок, так і на десерт опис приготування: Цей рецепт дуже простий і неймовірно смачний. Подавати можна як на сніданок, так і на десерт в денний час. Особливо сподобатися дітям. банан— 2 штуки розтоплене вершкове масло— 6 ч...

Бефстроганов з огірками

Бефстроганов з огірками

цікаве блюдо, яким можна побалувати близьких і дорогих гостей. Воно не дуже калорійне, але неймовірно смачне, а готувати його одне задоволення! даний рецепт — класичний. опис приготування: Це популярне блюдо російської кухні, яке готують у багатьох країнах. Його ще називають "; м'ясо по-строга...

Баклажани з квасолею на зиму

Баклажани з квасолею на зиму

З баклажанів з квасолею виходить відмінний салатик, який в зимовий час можна подавати як на святковий стіл, так і в якості доповнення до повсякденного меню. опис приготування: заготовки — це справа вкрай корисне, влітку витрачаєш час і сили на те, щоб закатати всілякі овочі та фрукти, зате пот...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Безе з крохмалем

Безе з крохмалем

Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Бабушкін суп з пельменями

Бабушкін суп з пельменями

Я часто подаю пельмені з бульйоном і зеленню. А недавно побачила рецепт, як приготувати бабусин суп з пельменями. Приготувала і не пошкодувала! Вийшов повноцінний обід - смачний і ситний. Пригощайтеся! опис приготування: Ця страва два-в-одному: овочевий бульйон відмінно доповнюють пельмені. Су...

Ботвінья

Ботвінья

Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...

Кинутий бісквіт

Кинутий бісквіт

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

У китайській кухні переважають цікаві поєднання, які перетворюють смак самих звичайних овочів, наприклад, баклажанів. подивіться, як приготувати баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи. опис приготування: Дуже смачне поєднання кислинки і солодощі, які надають навіть звичайним баклажанів...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...