Рецепти womanlife.com.ua
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Млинці з м'ясом і сиром
Смачні та ситні млинці з м'ясом і сиром по достоїнству оцінять чоловіки - вони люблять м'ясні страви. Подавати млинці можна відразу ж після фарширування або ж після обсмажування в вершковому маслі. опис приготування: Смачні млинці можна приготувати якщо з'єднати в начинці два компонента: м'ясо...
Булочки из дрожжевого теста
Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно! опис приготування: Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ...
Бухлаваш
Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...
Рецепти салат «наречена»
Мені подобається піч в мультиварці, пироги виходять більш ніжними і соковитими, не пересушиваются так, як в газовій печі. Бісквітне тісто особливо добре виходить в мультиварці. опис приготування: Для тіста потрібно розділити жовтки і білки. Окремо збити їх до пухкої маси. з'єднати, ввести муку...
Бісквіт на сковороді
Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...
Аджика из перца и чеснока без варки
Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...
Борщ по Дюкану
любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...
Млинці «тигри»
Дуже простий і забавний рецепт, який напевно сподобається вашим гостям. Ці ефектні млинці готуються дуже швидко, при чому ви можете використовувати, заздалегідь спечені млинці. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування млинців "; Тигренят ";. Звичайні мли...
Баранина з кус-кусом
Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...
Баклажан з моцарелою
Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...
Білоруські деруни
Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...
Баклажани з фаршем
Дуже люблю готувати з баклажанів. Ось найшвидше блюдо з них, яке знайшла в своїй кулінарній книзі — баклажани з фаршем. Мінімум клопоту і старань, але результат — разюче смачний! опис приготування: Що тільки не роблять з баклажан — їх і солять, і маринують, і запікають, і фарширують різними на...
Баклажани по-українськи
Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...
Батончики мюслі з горіхами
Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...
Бручетта з помідорами чері і базиліком
Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...
Баклажани з м'ясом
Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...
Баклажани по-єреванськи
Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...