Рецепти womanlife.com.ua
Берлінер
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...
Баклажани з грибами в сметані
Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...
Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски
На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...
Бублики тыквенные
Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...
Зерниста гірчиця в домашніх умовах
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани з моцарелою в духовці
Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...
Безе з ревенем і малиною
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...
BALSAMELLA Італійський білий соус
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Булочки з повидлом
Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом. опис приготування: Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися прав...
Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою
Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...
Млинці з кабачків для дітей
Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...
Биточки з печериць
тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...
Биточки рибні
Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток. опис приготування: Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з виб...
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Баклажани фрі
баклажани фрі — приголомшлива закуска! Не вимагають особливих зусиль і не займають багато часу. Подавайте баклажани фрі з вашим улюбленим соусом. опис приготування: ви переконаєтеся, що баклажани фрі — прекрасна, смачна закуска, а головне, дуже проста і швидка в приготуванні. До цієї закуски в...
Банани в мікрохвильовці
Якщо ви ще не знали, як приготувати банани в мікрохвильовці, — цей рецепт вам сподобається. А що вже говорити про сам десерті — незвичайний, смачний і в той же час ніжний. Спробуйте обов'язково опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний рецепт приготування бананів в мікрохвильов...
Баклажани на багатті
Овочі на грилі можна готувати по-різному, все залежить від їх маринування. В даному рецепті баклажани виходять дивно смачними, оскільки не тільки маринуються, але і подаються з соусом з томатів. опис приготування: Якщо ви збираєтеся разом з друзями на природі, то обов'язково приготуйте баклажа...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...
Баранина з йогуртовим соусом
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...