Рецепти womanlife.com.ua

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бабушкін персиковий пиріг

Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Баклажани по-татарськи

Торт «їжа диявола»

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Баклажан, запечений віялом в духовці

Баклажан, запечений віялом в духовці

баклажани, запечені віялом в духовці з помідорами і сиром - відмінна закуска, яка завжди користується успіхом на святковому столі. Здивуйте своїх гостей незвичайним і дуже ефектним блюдом! опис приготування: баклажани, запечені віялом, стануть прекрасною і корисною альтернативою Тещин язик, ад...

Батончики мюсли

Батончики мюсли

Не знаю, хто придумав це приголомшливе ласощі, але воно гідно премії! Крім того, що це дуже смачно, ще в цих батончиках мюслі багато вітамінів і мінералів. Це заряд бадьорості на весь день! опис приготування: Вони відмінно підходять для десерту, для полудня і просто перекусу. подивіться рецепт...

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі — хіт нашого літа. Блюдо виходить досить сумнівного скукоженний виду, але на смак просто божественно! Спробуйте, і Ви не зможете забути цей смак вже ніколи. опис приготування: Я обожнюю баклажани з салом на мангалі — це найсмачніший шашлик в світі (НЕ вважаючи, зви...

Банани в темпура

Банани в темпура

Готувати банани в темпура здогадалися японці — там взагалі цей спосіб обсмажування фруктів і овочів дуже популярний. Що ж, освоюємо і ми. опис приготування: Для тих, хто не знає, поясню: Панько — це такі панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них банани в темпура не зварила, інак...

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...

Баклажани по-східному

Баклажани по-східному

Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче. опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і унів...

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Баклажани в соусі «терияки»

Баклажани в соусі «терияки»

Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Копчена риба

Копчена риба

Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...